Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΧΑΝΤΜΠΟΛ

Χάντμπολ Α2  γυναικών: Στην πρώτη θέση ο Κερκυραϊκός

Πολύ πιο εύκολο έργο είχαν οι αθλήτριες του Κερκυραϊκού ΓΣ στα Γιάννενα (9-28) απ ότι περίμεναν . Οι οικοδεσπότες είχαν μια απώλεια λόγω COVID  αλλά και ακόμη μια σοβαρή λόγω σπουδών .

Έτσι οι νεαρές Γιαννιώτισες δεν μπόρεσαν να ανταποκριθούν στην πίεση που άσκησε η Κερκυραϊκή ομάδα  ειδικά στην άμυνα. Χαρακτηριστικό είναι πως στο β ημίχρονο ο Κερκυραϊκός δέχτηκε μόλις 3 τέρματα.  «… δεν πρέπει να παίρνουν τα μυαλά μας αέρα με μια εύκολη νίκη. Κοιτάμε μπροστά στα δύσκολα που θα έλθουν. Πρώτος μας στόχος είναι η πρωτιά στον όμιλο και αυτό θα γίνει με νίκη μέσα στην Καστοριά σε 15 μέρες…» τόνισε ο προπονητής κ. Φάμπατς. «…θέλουμε την βοήθεια και συμπαράσταση από την διοίκηση του ΕΑΚ..»  πρόσθεσε ο κ. Πέρρος . «… Στο αίτημα μας μέσα στο σαββατοκύριακο για ώρες προπόνησης όταν δεν υπάρχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις πρέπει να μας βοηθήσουν.  Οι ομάδες πάνε καλά με δουλειά κάτω από όχι καλές συνθήκες. Έχουμε δρόμο ακόμη. Περιμένουμε με αγωνία την εξέλιξη της εργολαβίας στο προπονητήριο με την τοποθέτηση του τάραφλεξ έτσι ώστε και ο ΓΟΚ να στεγαστεί επιτέλους και κάποια σωματεία μπασκετ να μεταφέρουν εκεί τις δραστηριότητες τους , για να ελευθερωθεί το γήπεδο χάντμπολ να μπορέσουμε απερίσπαστα αθλητές,  αθλήτριες και προπονητές να αφιερωθούμε στην σοβαρή δουλειά που απαιτούν οι κατηγορίες που συμμετέχουμε».

Τα πεντάλεπτα 0-3, 1-7, 3-9, 4-11, 4-14,ημ 6-14 και8-17, 8-19, 9-22, 9-25, 9-27  και τελικό 9-28 . πέναλτι 0/1 και 0/0

Κερκυραϊκός ΓΣ (Φάμπατς- Πέρρος)  Πλασκασοβίτη Δ, Μάμαλου Ε 2, Κούφαλη Α,  Κουρκούλου Χ 3, Καρβούνη Ζ, Μπίμα Γ 4, Σκουρτάϊ Α 14, Ξενίδου Α, Κουρκούλου Μ 2, Σκορδίλη Θ 1, Κοντούλη Α, Μάστορα Αικ 2 ,

ΑΟ Ιωαννίνων  (Σιαράβας Β)  Παπακώστα, Μπόνια, Βασιλείου 1, Καρακώστα, Γιούνη, Μανίκη, Καραχάλιου 1,Σίμπα, Μέτσιου 1, Ζαμπάλα 1, Μ.Λάμπρου 2, Ε.Λάμπρου 3, Βασάκου, Αντωνίου.

Διαιτητές Πατιός Κ και Πήτας Δημ Κοζάνης

Η επόμενη Κυριακή η γυναικεία ομάδα έχει ρεπό και ετοιμάζεται για το δύσκολο και καθοριστικό παιγνίδι στην Καστοριά  την Κυριακή 12 Δεκέμβρη (…τα Αγιού!)  

 

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!