Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΧΑΝΤΜΠΟΛ

Η Κέρκυρα με επτά στο «ELITE HANDBALL ACADEMY»

Με κερκυραϊκές συμμετοχές ολοκληρώνεται σήμερα η Α΄περίοδος του 2ου «ELITE HANDBALL ACADEMY», που φιλοξενείται στην Κόνιτσα.

 

Πρόκειται για τρεις αθλήτριες & έναν αθλητή  της Ακαδημίας χάντμπολ του Κερκυραϊκού ΓΣ: Αγγέλικα Ξενίδου, Άννα Κούφαλη, Δέσποινα Θεοδότου και Γιάννη  Κύργιο & τρεις αθλητές  της Ακαδημίας του Φαίακα: Χάρη Κυπριώτη, Χριστόδουλο  Προβατά και Οδυσσέα Αυλωνίτη. Το υψηλού επιπέδου  καμπ,  πραγματοποιείται σε δύο προπονητικές περιόδους.

Η πρώτη ξεκίνησε στις 16 Ιουλίου & ολοκληρώνεται σήμερα & η δεύτερη ανοίγει την αυλαία της σήμερα & θα διαρκέσει μέχρι την ερχόμενη Τετάρτη 28 Ιουλίου 2021. Μάλιστα η πλειοψηφία των κερκυραίων αθλητών-τριών θα παραμείνει & για την δεύτερη περίοδο στην Κόνιτσα. Οι νεαροί αθλητές-τριες (10-17 ετών), που συμμετέχουν στο συγκεκριμένο προπονητικό πρόγραμμα έχουν την ευκαιρία να δουλέψουν & να βιώσουν μία μοναδική εμπειρία ζωής, που περιλαμβάνει εξειδικευμένη ατομική προπονητική παρέμβαση, παιχνίδια, θεωρεία καθώς και γαλλικά προγράμματα αποθεραπείας, σε ένας πλήρες πρόγραμμα.

Επικεφαλής του προπονητικού επιτελείου είναι ο Γάλλος τεχνικός ανάπτυξης & Λέκτορας της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Χάντμπολ, Guy Petitgirard, ο οποίος έχει στο πλευρό του τον προπονητή Εθνικών ομάδων των αναπτυξιακών ηλικιών της Γαλλίας και «μέντορα» των νέων προπονητών ανάπτυξης της Γαλλίας, Max Giagheddu. Μαζί τους συνεργάζονται οι  Έλληνες προπονητές και Ομοσπονδιακοί τεχνικοί Ανάπτυξης, Γιώργος Κρανάκης και Παναγιώτης Ιατρούδης που μετρούν τίτλους και διακρίσεις στο Ελληνικό χάντμπολ. Στην προπονητική ομάδα  είναι και η Βελγίδα Γυμνάστρια Marianne Verhavert που έχει  αναλάβει την αποθεραπεία των παιδιών. Επίσης στο καμπ παραβρέθηκε και ο προπονητής της Ανδρικής ομάδας & των τμημάτων Ανάπτυξης του Φαίακα, Κώστας Μιχαλάκης.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!