Quantcast
Χωρίς κατηγορία

Κέρκυρα: Απίστευτη διάσωση τουρίστα στο Canal d’ amour από την Πολ. Προστασία Δήμου Βορρά

Μια απίστευτη διάσωση πέτυχε χθες το απόγευμα η Πολιτική Προστασία του Δήμου Βόρειας Κέρκυρας, στο Canal d’ amour με ανέμους 5 Μποφόρ! Με πραγματικό κίνδυνο της ζωής τους, άνδρες της Πολιτικής Προστασίας με επικεφαλής τον προϊστάμενο Βασίλη Μουζακίτη, έσπευσαν στη θαλάσσια περιοχή στο Κανάλι στο Σιδάρι, να σώσουν από τα τεράστια κύματα ένα τουρίστα από τη Βόρειο Μακεδονία ο οποίος κολυμπούσε και οποίος, λόγω των δύσκολων καιρικών συνθηκών, δεν κατάφερε να ανεβεί. Στην διάσωση επιχείρησε η Πολιτική Προστασία που έφτασε με σκάφος πρώτη στο σημείο και στη συνέχεια, επιχείρησαν διασώστες της Πυροσβεστικής. Από τους τρεις τουρίστες, κινδύνευσε ο ένας, 26 ετών, ο οποίος ευτυχώς είναι καλά στην υγεία του.

Ο τουρίστας σε στοά ενός βράχου που τον έχουν “σπρώξει” τα κύματα

Και αυτό το συμβάν αναδεικνύει ακόμη μια φορά αφενός την ετοιμότητα της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Βορρά, της Πυροσβεστικής αλλά και την ανάγκη ύπαρξης ναυαγοσωστών στις πολυσύχναστες παραλίες.

 

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΧΟΝΔΡΟΓΙΑΝΝΗ

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!