Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η Λίβερπουλ απέναντι στον τρόμο των μεγάλων

Φτωχό από ματς το ποδοσφαιρικό κουπόνι της Δευτέρας, αλλά όχι από ενδιαφέροντα ματς. Και στο webfreebets.com μπορείτε να διαβάσετε για την εκπληκτική Λιντς που έχει βαλθεί να προβληματίζει τους μεγάλους του Νησιού, αλλά και την Λάρισα που προσπαθεί να σωθεί επικρατώντας στην έδρα της Λαμίας με αγορές από  την πλατφόρμα της stoiximan.

 

ΛΙΝΤΣ – ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ  ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

 

ΛΙΝΤΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Απλώς εκπληκτική μπόρεσε και πέρασε από την έδρα της Σίτι με 1-2 κόντρα σε όλα τα προγνωστικά. Αλλά και τις συνθήκες του αγώνα που διαμορφώθηκαν. Άντεξε στην πίεση της Σίτι και κόντρα στην ροή προηγήθηκε με 0-1 στο 42’. Και όλοι υπολογιζαν ότι θα λύγιζε στην αφόρητη πίεση που θα δεχόταν στο δεύτερο ημίχρονο. Και όταν μάλιστα έμεινε με δέκα παίκτες στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, λογικά όλοι οι παίκτες στοιχήματος παγκοσμίως έψαχναν την μεγαλύτερη τιμή του άσου για να ποντάρουν.

Η Σίτι όντως μπήκε δυνατά, έκλεισε την Λιντς στα καρέ της, αλλά γκολ δεν πετύχαινε μέχρι το 76’ που ισοφάρισε. Συνέχισε να πιέζει και προοδευτικά κλιμάκωνε τις προσπάθειές της για να πάρει τη νίκη αλλά δεν μπόρεσε να αποτρέψει την Λιντς από το να πετύχει το νικητήριο γκολ στο 91ο λεπτό μετά από μια οργανωμένη αντεπίθεση. Η ομάδα του Μπιέλσα είναι μάλλον δύσκολο να προλάβει μια θέση Ευρώπης που θα ήταν ανταμοιβή για την φετινή της προσπάθεια και το μόνο που θα μας μείνει είναι οι εμφανίσεις της όπως στην έδρα της Σίτι.  

Στατιστικά Στοιχήματος: Τρεις σερί νίκες, όλες με 2-1.

 

 

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Δεν κατάφερε να παραβιάσει ούτε μια φορά την εστία της Ρεάλ Μαδρίτης και έτσι με το 0-0 έμεινε εκτός συνέχειας Τσάμπιονς Λιγκ. Καλύτερη σε όλο το διάστημα του αγώνα, αλλά δέσμια της καταπληκτικής αμυντικής οργάνωσης που είχε η ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν, αλλά και της εκπληκτικής εμφάνισης – για άλλη μια φορά – του Κουρτουά δεν μπόρεσε να σκοράρει. Και έτσι αποχαιρέτησε μάλλον άδοξα έναν από τους φετινούς στόχους της. Ουσιαστικά τον τελευταίο.

Γιατί πλέον το μόνο που της μένει να κάνει μέχρι το τέλος της σεζόν είναι να κυνηγάει την Γουεστ Χαμ για να της αποσπάσει την τρίτη θέση. Και το σαββατιάτικο στραπάτσο των Λονδρέζων από την Νιούκαστλ σίγουρα αναπτερώνει το ηθικό της Λίβερπουλ για να μπορέσει να κερδίσει τη συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ και την επόμενη χρονιά.  

Στατιστικά Στοιχήματος: Σκοράρει στις έξι τελευταίες εξόδους της.

 

ΠΡΟΤΑΣΗ: Η ήττα της Γουέστ Χαμ σίγουρα δίνει ένα παραπάνω κίνητρο στην Λίβερπουλ για να προσπαθήσει για τη νίκη σήμερα. Αλλά με αυτή την Λιντς δεν μπλέκεις. Και δεν ποντάρεις εύκολα εναντίον της. Προτιμότερα τα γκολ.

Επιλογή μας το G/G σε απόδοση 1.57

 

 

ΛΑΜΙΑ – ΑΕΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

 

 

ΛΑΜΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ήθελε τη νίκη στους “Ζωσιμάδες” και την πήρε με 1-2. Αν και ο ΠΑΣ ήταν αυτός που εκμεταλλεύτηκε μια αδράνεια της άμυνάς της στα πρώτα αναγνωριστικά λεπτά και προηγήθηκε. Δεν πτοήθηκαν από την εξέλιξη και σταδιακά άρχισαν να αποκτούν τον έλεγχο του παιχνιδιού και να άρχισαν να εκδηλώνουν επιθέσεις για να ανταποδώσουν το γκολ. Κάτι που δεν κατάεραν στο υπόλοιπο του ημιχρόνου, αλλά στο δεύτερο λεπτό της επανάληψης. Και με ένα ακόμη γκολ στο 82’ πήραν τη νίκη που σημαίνει σωτηρία.

Βέβαια μαθηματικά θα εξασφαλιστεί σήμερα αν μπορέσει να κερδίσει την Λάρισα, που πριν το σφύριγμα τις χωρίζουν επτά βαθμοί. Πάντως με τη νίκη στα Ιωάνινα συμπλήρωσε πέντε αγώνες χωρίς ήττα και σίγουρα δίκαια θα παραμείνει στην κατηγορία.

Στατιστικά Στοιχήματος: Τέσσερα over 2.5 στα τελευταία έξι ματς.

 

ΑΕΛ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Μεγάλη νίκη στο Περιστέρι, καθώς επικράτησε του Ατρομήτου με 0-1. Χωρίς κανένα κίνητρο οι Περιστεριώτες, με το άγχος του αποτελέσματος οι Λαρισαίοι το ματς σίγουρα δεν ήταν για αυτούς που θα ήθελαν να απολαύσουν ποδοσφαιρικό θέαμα. Οι φιλοξενούμενοι στάθηκαν τυχεροί και σε μια επιθετικοί τους προσπάθεια στο 41ο λεπτό μπόρεσαν και πέτυχαν το σημαντικό για αυτούς γκολ. Και για να διαφυλάξουν το αποτέλεσμα κατέστρεψαν κάθε υποψία δημιουργίας σε όλο το υπόλοιπο ματς. 

Η νίκη της επί του Ατρομήτου της έδωσε τον έβδομο βαθμό στα τελευταία τρία παιχνίδια και τη διατήρησε αήττητη σε αυτό το διάστημα. Παράλληλα διατήρησε ζωντανές τις ελπίδες της για παραμονή, καθώς η απόσταση που την χωρίζει από τον Ο.Φ.Η. Είναι μόλις δύο βαθμοί.

 

Στατιστικά Στοιχήματος: Σκοράρει στα εφτά τελευταία παιχνίδια της.

 

ΠΡΟΤΑΣΗ: Λογικά περιμένουμε την Λάρισα και πάλι να επιχειρήσει να πάρει κάτι από το ματς προσπαθώντας να καταστρέψει το παιχνίδι του αντιπάλου. Από την άλλη η Λαμία δεν θα χαριστεί – οι σχέσεις των δύο Π.Α.Ε. δεν είναι ακριβώς καλές – και θα προσπαθήσει να πάρει την μαθηματική επιβεβαίωση της παραμονής της.

Επιλογή μας ο άσος σε απόδοση 2.40

 

Προβλέψεις στοιχήματος ποδοσφαίρου σήμερα και αναλύσεις στο webfreebets.com, όπως επίσης και πληροφορίες για τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα και προσφέρουν και στοίχημα μέσω κινητού όπως το stoiximan appγια iOS και Android συσκευές (κινητά τηλέφωνο και ταμπλέτες).

 

21+, Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας. ΚΕΘΕΑ Γραμμή Βοήθειας 1114 ή 210-9237777. Οι αποδόσεις ενδέχεται να διαφοροποιηθούν μέχρι την έναρξη των αναμετρήσεων.

 

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!