Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η Λευκίμμη πετάει & ο Πετριτής παραπατάει

Στους σημερινούς αγώνες για τον 3ο όμιλο Γ΄Εθνικής τα πράγματα πήγαν καλά για την ΑΕ Λευκίμμης, που νίκησε 1-0 την Χαλκίδα και όχι μόνο συνεχίζει αήττητη, αλλά βρέθηκε μόνη δεύτερη στην βαθμολογία, στο μείον ένα απο τον πρωτοπόρο Τηλυκράτη Λευκάδας. Στον αντίποδα, ο Πετριτής στο ντέρμπι των ουραγών “Αστέρων” δεν τα κατάφερε στη Νύαπακτο, έχασε από τον Ναυπακτιακό 2-1 και βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Επαγγελματική νίκη της Λευκίμμης

Η ΑΕ Λευκίμμης, που υποδέχτηκε στην έδρα της τον ΑΟ Χαλκίς,  έπαιξε όσο χρειαζόνταν για να πάρει το τρίποντο της νίκης. Μάλιστα το πετυχε αρκετά νωρίς, στο 16΄με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Βέρμπη. Στην εσχάτη των ποινών υπέπεσε ο Μπαλωμένος. Οι φιλοξενούμενοι στη συνέχεια πίεσαν για την ισοφάριση, ωστόσο η κερκυραϊκή ομάδα δεν τους έδωσε δικαιώματα ελπίδας. ΑΕ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ (Πάνος Κορομπόκης): Παγκράτης, Ματσόβιλα, Καρβούνης, Γρηγοριάδης, Κωστακιώτης (67′ Γεωργακόπουλος), Πανταζής, Παπαγεωργίου, Πότσης, Γαστεράτος, Απ. Χατζηστάμου (90′ Στεργίου), Βέρμπης (67′ Πουλημένος).

Προηγήθηκε, αλλά δεν “του κάθησε”

Ο Αστέρας Πετριτή προγήθηκε στο σκορ, στο 18΄με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Γραμμένου, το οποίο καταλογίστηκε μετά απο ανατροπή παίκτη του Πετριτή στην περιοχή των γηπεδούχων. Ωστόσο ο Ναυπακτιακός Αστέρας στο 31΄ισοφάρισε με τον Σκούτα και στο 60΄”τούμπαρε” το ματς με τον Πετράτο και πήρε τους πρώτους του βαθμούς στο πρωτάθλημα. Να σημειωθεί ότι ο Γραμμένος στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων βρέθηκε κοντά στην ισοφάριση, αλλά η κεφαλιά του από πλεονεκτική θέση έφυγε μόλις άουτ. Αστέρας Πετριτή (Σφακιανάκης): Πετράκης,Πούλος,Τουρσίδης(Θηραίος),Γαρδικιώτης,Γεοργωπάλης,Γκασίδης(85’Σούκερας),Γραικός,Μαρκόν(85’Κορακιανίτης),Τσιάβος,Γραμμένος,Λεμπονγκο(85’Μονγκουγκου).

Γ ΕΘΝΙΚΗ-3ος ΟΜΙΛΟΣ

5η αγωνιστική 

ΑΟ Υπάτου  –  Τρίκαλα 2-0

Διγενής Νεοχωρίου –   Βύζας Μεγάρων 0-0

Ναυπακτιακός Αστέρας –  Αστέρας Πετριτή 2-1

Παναγρινιακός  –  Τηλυκράτης 0-3

ΑΕ Λευκίμμης  –  Χαλκίδα 1-0

Πανελευσινιακός –  Απόλλων Πάργας 3-2

Φήκη –  Ζάκυνθος 3-2

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (5 αγ)

Τηλυκράτης 12

ΑΕ Λευκίμμης 11

ΑΟ Υπάτου 10

Πανελευσινιακός 10

ΑΟ Τρίκαλα 10

Βύζας Μεγάρων 9

ΠΟ Φήκης 7

Χαλκίδα 5

Διγενής Νεοχωρίου 4

Ζάκυνθος 4

Παναγρινιακός 4

Απόλλων Πάργας 3

Ναυπακτιακός Αστέρας 3.

Αστέρας Πετριτή 2

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!