Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η Λευκίμμη ηττήθηκε 2-0 στο ντέρμπι κορυφής από τον ΑΟ Υπάτου

Η ΑΕ Λευκίμμης γνώρισε την ήττα με 2-0 από τον ΑΟ Υπάτου στο ντέρμπι κορυφής του 3ου ομίλου Γ΄Εθνικής. Ο αγώνας, που άνοιξε την αυλαία της 9ης αγωνιστικής διεξήχθη στο δημοτικό στάδιο Θήβας. Η ομάδα της Λευκίμμης μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και ήταν πιεστική μέχρι το 14΄, οπότε η γηπεδούχοι προηγήθηκαν με κεφαλιά του Ποτουρίδη. Το τέρμα επηρέασε την κερκυραϊκή ομάδα και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα στο 24΄να δεχτεί και δεύτερο γκολ με σουτ του Σπηλιώτη. Απο εκεί και πέρα, παρά το γεγονός ότι η Λευκίμμη ανέβασε την απόδοσή της και προσπάθησε να πετύχει τέρμα, που θα την ξανάβαζε στο παιχνίδι, οι γηπεδούχοι με καλή διαχείριση δεν επέτρεψαν να απειληθεί η εστία τους. Μετά το αποτέλεσμα αυτό, η ΑΕ Λευκίμμης υποχώρησε από την πρώτη θέση της βαθμολογίας του ομίλου, όπου παρέμεινε ο ΑΟ Υπάτου και θα περιμένει τα αποτελέσματα των αγώνων, που ξεκίνησαν πριν από λίγο για να δει τελικά εάν θα βρεθεί στην δεύτερη ή τρίτη θέση.

Οι συνθέσεις:

ΑΟ Υπάτου (Αντωνόπουλος): Διαμαντής, Χριστογιάννης, Ροκάι, Γλυνός, Σπηλιώτης, Πολύζος, Ποτουρίδης, Μπρούνο, Παπούλης, Ρόδης, Σταγάκης.

ΑΕ Λευκίμμης (Κορομπόκης): Λέτσο, Μοκοβίλα, Βέρμπης, Γαστεράτος, Γρηγοριάδης, Θεοδωράκης, Καρβούνης, Κωστακιώτης, Πότσης, Τσεβανέδης, Χατζηστάμου.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!