Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΣΚΑΚΙ

Σκακιστικές επιτυχίες της Κέρκυρας στο Πανελλήνιο μαθητικό

Δύο χάλκινα μετάλλια και καλά πλασαρίσματα στις κατηγορίες τους ήταν ο απολογισμός των σκακιστών της Κέρκυρας στο 31ο Πανελλήνιο Ατομικό Πρωτάθλημα Μαθητών-Μαθητριών, που ολοκληρώθηκε τη Μ. Δευτέρα.

Η διοργάνωση στην οποία συμμετείχαν περισσότεροι από 1200 μαθητές-τριες από ολόκληρη τη χώρα, που είχαν πάρει την πρόκριση από τα Περιφερειακά μαθητικά πρωταθλήματα, πραγματοποιήθηκε το τριήμερο 20-21-22/4/19 στο Εκθεσιακό Κέντρο του Δήμου Περιστερίου.
Η Κέρκυρα συμμετείχε με 35 μαθητές- τριες με απολογισμό δύο μετάλλια. Συγκεκριμένα ο Αλέξανδρος Λευθεριώτης (7ο Γυμνάσιο) κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στη Γενική κατάταξη των μαθητών Γ΄Γυμνασίου και η Θεοδώρα Παρίση (2ο Γυμνάσιο Κέρκυρας) το χάλκινο μετάλλιο στα κορίτσια της Α΄Γυμνασίου.
Στην ίδια κατηγορία η Ηλιάννα Σκλαβούνου (5ο Γυμνάσιο Κέρκυρας) κατέκτησε την πέμπτη θέση. Τέταρτη στα κορίτσια της Ε΄Δημοτικού κατετάγη η Κατερίνα Γκουτζούκη (12ο Δημοτικό Κέρκυρας). Ενώ και ο Ραφαέλ Τζουβέλης (6ο Δημοτικό Κέρκυρας) ήρθε έκτος στη γενική κατάταξη των μαθητών Γ΄Δημοτικού.

Ο Αλέξανδρος Λευθεριώτης στο τρίτο σκαλί του βάθρου των μαθητών Γ΄Γυμνασίου.

 

Η Βάσω Παπαδοπούλου (με το καπέλο) στην έκτη θέση των μαθητριών Ε΄Δημοτικού.

Την έκτη θέση στα κορίτσια της Ε΄Δημοτικού κατέλαβε και η Βάσω Παπαδοπούλου (1ο Δημοτικό Θιναλίων). Την κερκυραϊκή αποστολή συνόδευσε στην Αθήνα ο πρόεδρος του Συνδέσμου Παικτών Ζατρικίου Κέρκυρας Μάνος Ναθαναήλ.

 

*φώτο πάνω:Η Θεοδώρα Παρίση στο τρίτο σκαλί του βάθρου Α΄Γυμνασίου και η Ηλιάννα Σκλαβούνου στην 5η θέση.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!