Quantcast
ΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Υποδοχή του Special Παγκόσμιου Π. Σπάθα στους Παξούς

Την Μ. Δευτέρα οι φίλοι του Πέτρου Σπάθα, υποδέχτηκαν στους Παξούς τον συμπατριώτη τους χάλκινο Παγκόσμιο Πρωταθλητή ποδηλασίας.

Ως γνωστό ο Πέτρος Σπάθας αγωνίστηκε στους Παγκόσμιους Αγώνες Special Olympics, που έγιναν τον περασμένο μήνα στο ABHU DHABI με την Εθνική ομάδα της Μ. Βρετανίας, στην οποία λόγω καταγωγής της μητέρας του, μένει το μισό χρόνο. Τον υπόλοιπο μισό μένει στους Παξούς.
Στο νέο λιμάνι των Παξών τον υποδέχτηκαν ο έτερος Παξινός Special πρωταθλητής ποδηλασίας Ντίνος Αρβανιτάκης, ο προπονητής του Στέλιος Φιλιππίδης και οι Σταύρος Γιάννης – Σάρα Κάλεν, που αποτελούν μαζί με τον Πέτρο την τριάδα στο αγώνισμα του τριάθλου, που διεξάγεται τα τελευταία χρόνια, το καλοκαίρι στους Παξούς.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!