Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΜΠΑΣΚΕΤ

Α’ ΕΣΚΑΒΔΕ: Ο Ιόνιος στην κορυφή

Το Σάββατο (29/1/22) για τον Β όμιλο του περιφερειακού πρωταθλήματος μπάσκετ Ανδρών Α’ ΕΣΚΑΒΔΕ ο Ιόνιος επικράτησε στο ΕΑΚΚ 78-56 του Θρύλου Ιωαννίνων και με απολογισμό 9 νίκες- 1 ήττα παρέμεινε ισόβαθμος με την Παραμυθιά στην κορυφή της βαθμολογίας του ομίλου.

Με τον Ιόνιο (Κοντογιάννης) αγωνίστηκαν οι Κουτσομύτης, Τσιτσές 16, Νεδέλκος 16, Μασλαρινός 3(1), Γουστέρης 3, Γεωργακόπουλος 6(1), Χατζόπουλος 34. Για την ίδια αγωνιστική ο αγώνας Πρωτέα Ηγουμενίτσας- Κερκυραϊκού δεν διεξήχθη, λόγω θετικών test- covid, ενώ ο Φαίακας εξέτισε το προγραμματισμένο απο την προκήρυξη του πρωταθλήματος ρεπό.

Στον Ιόνιο έκοψαν την πίτα τους

Την περασμένη Τετάρτη (26/1/22), η διοίκηση του Ιόνιου ΑΣ, πριν απο την απογευματινή προπόνηση της ανδρικής ομάδας μπάσκετ, έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του σωματείου. Η λιτή (λόγω της πανδημίας) τελετή πραγματοποιήθηκε στο εντευκτήριο του κλειστού γηπέδου μπάσκετ στο ΕΑΚΚ. Παρόντα ήταν τα μέλη της διοίκησης, προπονητές και οι αθλητές της ανδρικής ομάδας. Τυχερός της χρονιάς, ο αθλητής Στέφανος Νεδέλκος, στο κομμάτι πίτας του οποίου βρέθηκε το φλουρί.

Α ΕΣΑΒΔΕ -Β ΟΜΙΛΟΣ

Η 13η αγωνιστική

 

ΙΟΝΙΟΣ-ΘΡΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 78-56

ΑΣ ΜΟΛΟΣΣΩΝ-ΣΚ ΝΙΚΟΠΟΛΗ77-74

ΚΑΕ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ-ΠΥΡΡΟΣ ΑΡΤΑΙΩΝ 81-63

ΠΡΩΤΕΑΣ ΗΓ/ΤΣΑΣ-ΦΑΙΑΚΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΑΝΑΒΟΛΗ  λόγω covid  

ΡΕΠΟ: ΚΕΡΚΥΡΑΪΚΟΣ ΓΣ

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (10 αγ.)

ΚΑΕ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ 19

ΙΟΝΙΟΣ 19

ΣΚ ΝΙΚΟΠΟΛΗ 17

ΑΣ ΜΟΛΟΣΣΩΝ 17

ΠΥΡΡΟΣ ΑΡΤΑΙΩΝ 14

ΘΡΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 13

ΦΑΙΑΚΑΣ 11 (9 αγ)

ΚΕΡΚΥΡΑΪΚΟΣ ΓΣ 11 (9 αγ)

ΠΡΩΤΕΑΣ ΗΓ/ΤΣΑΣ 6 (8 αγ)

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Ο ΠΡΩΤΕΑΣ ΗΓ/ΤΣΑΣ έχει ποινή – 1 βαθμό

 

 

 

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!