Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Φινάλε στα χειμερινά τουρνουά Beach Tennis στο ΝΑΟΚ

Το τελευταίο φιλικό χειμερινό τουρνουά με διοργανωτή το Beach Tennis Ν.Α.Ο.Κ Club, πρόκειται να ανοίξει την αυλαία του την ερχόμενη Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου.

Σύμφωνα με τον διοργανωτή του, Κωνσταντίνο Μικάλεφ: «Συνεχίζουμε την δραστηριότητά μας στις εγκαταστάσεις του ΝΑΟΚ με το αγαπημένο μας άθλημα. Τον μήνα, που έρχεται και συγκεκριμένα από Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου θα ξεκινήσει ένα ανεπίσημο τελευταίο τουρνουά φιλικών αναμετρήσεων, με μεικτά, ανδρικό και γυναικείο, τηρώντας όπως πάντα τα υγειονομικά πρωτόκολλα». Και όπως ενημερώνει ο ίδιος «Το μήνα Μάρτιο ( πιθανόν στις 22/3/21θα ξεκινήσουμε τα Εθνικά τουρνουά σε συνεργασία με την ΕΦΟΑ (Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία)».

Ως γνωστό, τα τελευταία χρόνια από Μάρτιο έως Νοέμβριο διοργανώνονται αρκετά επίσημα τουρνουά. Οι παίκτες συγκαταλέγονται σε μια ειδική πλατφόρμα και μαζεύουν πόντους. Αρωγός σε αυτή την προσπάθεια του Beach Tennis Ν.Α.Ο.Κ Club είναι  ο πρωταθλητής Ελλάδος και μέχρι πρόσφατα Νο 27 στον κόσμο, Γιάννης Δημόπουλος, ο οποίος συμβάλλει με τις συμβουλές του, αλλά και με την ένταξη των κερκυραϊκών τουρνουά στην ειδική πλατφόρμα. Γι αυτό και εισπράττει τις ευχαριστίες του κερκυραϊκού Club, όπως και η διοίκηση του ΝΑΟΚ, που έχει αγκαλιάσει το άθλημα και το φιλοξενεί στις εγκαταστάσεις του. Υπενθυμίζουμε ότι το beach tennis περιλαμβάνεται στα αθλήματα εκείνα, που εξαιρούνται από το lock down, με την τήρηση υγειονομικών πρωτοκόλλων.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!