Quantcast
SLIDERΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η μεγάλη μουσική εκδήλωση στο Άλσος Ανεμόμυλου σε Σκηνοθεσία Πέτρου Γάλλια

ΚΕΡΚΥΡΑ – Για κάποιο λόγο, γιατί έτσι μας έχει συνηθίσει ίσως, τις Πανσελήνους του καλοκαιριού οι Κερκυραίοι τις έχουμε συνδέσει με τον μοναδικό Πέτρο Γάλλια. Έτσι λοιπόν, φέτος, τον Ιούλιο αυτή τη φορά, ο Πέτρος Γάλλιας με τον ταλαντούχο και πολύ ενεργό σε ό,τι έχει αναλάβει, Παντελή Κοντό (πρόεδρος πολιτιστικού συλλόγου Ανεμόμυλου), διοργανώνουν μια μεγάλη συναυλία – ελεύθερη για το κοινό – στο Άλσος του Ανεμόμυλου στις 5 Ιουλίου με τίτλο “Gracias A La Vida”.

Πρόκειται για μουσική βραδιά στην Πανσέληνο του Ιουλίου. Ένα “Ευχαριστώ στη Ζωή” με ποιήματα και τραγούδια για το φεγγάρι. Η συναυλία έχει οριστεί για τις 5 Ιουλίου στις 21:30.

Οι συμμετέχοντες

Συμμετέχουν  οι Νίκος Άνθης, Γιώργος Βλάχος, Ιωάννα Βλάχου, Σταματίνα  Καρύδης, Πέτρος Καρύδης, Παντελής Κοντός, Δημήτρης Ντάλλας, Κωνσταντίνος Παλαιολόγου, Έλενα Ρίστοβα, και η Χορωδία “Θωμάς Φλαγγίνης”. Στο πιάνο ο Κώστας Κατωμέρης ενώ στην παρουσίαση  και τη Σκηνοθεσία ο Πέτρος Γάλλιας.

Πρόκειται για συνδιοργάνωση του Πολιτιστικού και Περιβαλλοντικού ΣΥλλόγου ΑΝΕΜΟΜΥΛΟΥ, του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήων καθώς και ΣΥ.Π.Α.Π. Κερκύρας.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!