Quantcast
ΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑ

Η Νομαρχιακή του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Κέρκυρας για την επίσκεψη Ανδρουλάκη

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Κέρκυρας του ΠΑΣΟΚ – ΚΝΑΛ εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

 

Τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Νίκο Ανδρουλάκη είχε την ευκαιρία η Κέρκυρα να υποδεχτεί το διήμερο Παρασκευής – Σαββάτου 8 και 9 Ιουλίου. Με μια δυναμική παρουσία ο λαός της Κέρκυρας έδωσε το παρών στην κεντρική ομιλία που πραγματοποιήθηκε στον κήπο του λαού την Παρασκευή το βράδυ. Οι άρρηκτοι δεσμοί της παράταξης με τον δημοκρατικό λαό της Κέρκυρας επιβεβαιώθηκαν για ακόμη μια φορά μέσω της ομιλίας του Προέδρου, η οποία είχε ως κεντρικό άξονα την κοινωνία ως πρόταγμα  πολιτικών επιλογών.

Στην κεντρική πολιτική ομιλία ο Πρόεδρος του Νίκος Ανδρουλάκης επισήμανε ότι το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής πρώτο έθεσε στο δημόσιο διάλογο το μείζον ζήτημα της φθηνής κατοικίας για νέα ζευγάρια και για ανθρώπους με συγκεκριμένα οικονομικά και κοινωνικά κριτήρια, ώστε να μπορέσουν να ξεκινήσουν τη ζωή τους, ενώ παράλληλα δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στο αυξημένο κόστος διαβίωσης με τον πληθωρισμό του Ιουνίου να τρέχει με 12,1% «η κατάσταση στην Ελλάδα είναι πλέον εκτός ελέγχου».  Σε άλλο σημείο της ομιλίας του ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής απάντησε για το θέμα των μετεκλογικών συνεργασιών  όπου τόνισε ότι « Ο ελληνικός λαός θα καθορίσει με τη λαϊκή του ετυμηγορία ποιος θα είναι ο Πρωθυπουργός και όχι το παρασκήνιο..», ενώ αναφέρθηκε και στην επώδυνη περιπέτεια του 2015-19 της συγκυβέρνησης Τσίπρα Καμμένου, που με τα μεγαλειώδη ψέματα και τις αυταπάτες υπόσχονταν ότι θα σκίσουν τα μνημόνια με ένα νόμο και ένα άρθρο. Τονίστηκε ιδιαίτερα ότι «δεν υπάρχει τίποτα πιο νέο από την αλήθεια και ότι  αυτό το νέο θα υπερασπιστούμε ως ανανέωση: την αλήθεια, τη συνέπεια και το συμφέρον του ελληνικού λαού. Δεν δίνω έναν αγώνα για να γίνει ένα ΠΑΣΟΚ μεγάλο και να γίνουν κάποιοι παλιοί πρωταγωνιστές ξανά υπουργοί και βουλευτές. Δίνουμε έναν αγώνα για να κάνουμε ένα μεγάλο κόμμα που θα αγκαλιάσει τις αγωνίες του ελληνικού λαού. Έναν αγώνα πατριωτικό, συνέπειας και κοινωνικής δικαιοσύνης».

Το Σάββατο έγινε επίσκεψη στο νοσοκομείο της Κέρκυρας όπου συνομίλησε με το διοικητικό και νοσηλευτικό προσωπικό για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν εξαιτίας των ελλείψεων στις δομές υγείας της Περιφέρειας σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό. Παράλληλα ο κος Ανδρουλάκης τόνισε τη θετική έκβαση της πρωτοβουλίας του βουλευτή Κέρκυρας του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Δημήτρη Μπιάγκη να φέρει τροπολογία στη Βουλή, η οποία μάλιστα υιοθετήθηκε από όλους τους τοπικούς βουλευτές, χαράζοντας έτσι το δρόμο πως για τα μεγάλα τοπικά προβλήματα χρειάζεται να υπάρχει συναίνεση προκειμένου να επιλύονται. Με αυτή την πρωτοβουλία υλοποιήθηκε ένα αίτημα του Κερκυραϊκού λαού  πολλών ετών προκειμένου οι δομές υγείας του νομού να γίνουν πιο ελκυστικές στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό με την ένταξη της Κέρκυρας στην Α’ Ζώνη των άγονων και προβληματικών περιοχών.

Την ίδια ημέρα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Νίκος Ανδρουλάκης είχε την ευκαιρία να περιηγηθεί στην πόλη της Κέρκυρας, να συνομιλήσει με κατοίκους ενώ επισκέφθηκε τις φιλαρμονικές όπου διαπίστωσε τη ζώσα μουσική παράδοση του νησιού. Το βράδυ επισκέφθηκε το  χωριό Νυμφές όπου συνομίλησε με κατοίκους για τα προβλήματα της περιοχής.

Τον Προέδρο καθ’ όλη τη διάρκειά της επίσκεψης  στην Κέρκυρα τον συνόδευσαν ο βουλευτής του Νομού, τα μέλη της κεντρικής πολιτικής επιτροπής, ο γραμματέας Νίκος Τησαρχόντου, και τα μέλη της νεας νομαρχιακής του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!