Quantcast
SLIDERΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Η πρωτοποριακή πρωτοβουλία του «ΔΙΑΠΛΟΥΣ» Κέρκυρας επιτέλους βρίσκει στέγη (βίντεο)

Εκδήλωση για την απεξάρτηση από το διαδίκτυο και τα τυχερά παιχνίδια οργάνωσε σήμερα Δευτέρα, ο Σύλλογος Γονέων και Φίλων της μονάδας απεξάρτησης «Διάπλους» με αφορμή τα εγκαίνια παράδοσης του πλήρως δωρεάν και ανακαινισμένου κτιρίου «ΔΙΑΠΛΟΥΣ». Η εκδήλωση εντάσσεται σε ένα ευρύ πλαίσιο θεραπευτικών παρεμβάσεων, με σκοπό την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση της κοινότητας. 

Το νησί της Κέρκυρας πρωτοπορεί για άλλη μια φορά με την ίδρυση της μονάδας απεξάρτησης «Διάπλους» η οποία, αν και λειτουργεί από το 2013, μόλις πρόσφατα απέκτησε κατάλληλο χώρο ώστε να παρέχει τις υπηρεσίες της στις καλύτερες δυνατές συνθήκες, στα 80 άτομα που υποστηρίζει αυτή την στιγμή. Στην εκδήλωση για τα εγκαίνια παράδοσης του νέου κτιρίου παρευρέθησαν πολλές σημαντικές προσωπικότητες του νησιού, δείχνοντας έμπρακτα την στήριξή τους. Ο κος Μιχαλαρέας Ηλίας υπεύθυνος του Διάπλου και η κα Τερέζα Φαρούγγια, Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Φίλων, εξέφρασαν την ευγνωμοσύνη τους, πληροφόρησαν σχετικά με το φλέγον ζήτημα των εξαρτήσεων και ασφαλώς εξέπληξαν τους παρευρισκόμενους με το πολυετές και αξιοθαύμαστο έργο τους.

*Περισσοτερα σχετικά με την εκδήλωση και τις δράσεις της μονάδας απεξάρτησης «Διάπλους» , στο φύλλο της εφημερίδας «Η ΚΕΡΚΥΡΑ ΣΗΜΕΡΑ» της 30ης Ιουνίου.

 

 

 

 

 

ΝΑΝΣΥ ΔΟΡΔΟΚΙΔΟΥ

 

 

 

 

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!