Quantcast
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΤΟΠΙΚΑ

Η Φιλαρμονική Γαστουρίου για την απώλεια του Δ.Κάφυρη

Το Δ.Σ. της Φιλαρμονικής Γαστουρίου Κέρκυρας «ΟΜΟΝΟΙΑ» συνεδρίασε εκτάκτως την Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2020 με μοναδικό θέμα ημερήσιας διάταξης το θλιβερό άγγελμα του θανάτου του πρώην αρχιμουσικού της Φ.Ε.Κ. Δ. Κάφυρη. Ο εκλιπών προσέ-φερε πολύτιμες υπηρεσίες και πολυσχιδές έργο κατά τη διάρκεια της 32ετούς θητείας του επ’ ωφελεία της μουσικής παράδοσης του τόπου μας. Η συμβολή του στην ανανέωση του δυναμικού των μπαντών στο νησί μας τον κατατάσσει ανάμεσα στις σημαντικές προσωπι-κότητες της ιστορίας των φιλαρμονικών στην Κέρκυρα και σε όλη την Ελλάδα.
Για το λόγο αυτό το Δ.Σ. της Φ.Γ.Κ. «ΟΜΟΝΟΙΑ» ομοφώνως αποφάσισε να εκφράσει εγγράφως τα θερμά συλλυπητήρια των μελών του προς την οικογένεια του θανόντος και την Δ.Ε. της Φ.Ε.Κ. συμμετέχοντας στο ανακοινωθέν πένθος.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!