Quantcast
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Χορωδία της Άφρας συναντά τον Μιχάλη Βιολάρη στα… χρόνια των μπουάτ!

H Xορωδία Άφρας και ο Μιχάλης Βιολάρης συναντιόνται ‘ανοίγοντας τα χρόνια των μπουάτ’ και όχι μόνο στην Κέρκυρα!!!

Ο λυρικός τραγουδιστής, κύριος εκφραστής του Νέου Κύματος και των μπουάτ που η εξαιρετικά μελωδική του φωνή ταυτίστηκε με τους στίχους των μεγάλων μας ποιητών Ελύτη,Ρίτσου, Γκάτσου και άλλων, καθώς και με τις μελωδίες των μουσικοσυνθετών Γιάννη Σπανού, Μάνου Χατζιδάκι, Μίκη Θεοδωράκη, Λίνου Κόκοτου και πολλών ακόμη, θα παρουσιάσουν με τη μεικτή χορωδία Άφρας και τα παιδικά τμήματα της χορωδίας τα πιο γνωστά και αγαπημένα τραγούδια της περιόδου που όλοι αγαπήσαμε και όλοι τραγουδήσαμε.

Η ατμοσφαιρική παράσταση, στην οποία θα συμμετέχει συνοδεύοντας το Μιχάλη Βιολάρη ο κερκυραίος πιανίστας Γιώργος Σαλβάνος, θα πραγματοποιηθεί στην κεντρική πλατεία της Άφρας την Κυριακή 7 Αυγούστου στις 9:00 μμ.

Διευθύνει η μαέστρος Αγάθη Κοσκινά.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!