Quantcast
SLIDERΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Στα 50 χρόνια “Γιώργος Χατζηνάσιος” στο Ηρώδειο και η Αγάθη Κοσκινά!

Όλα είναι έτοιμα μετά και τις τελευταίες πρόβες για την επετειακή βραδιά στο Ηρώδειο του δημοφιλούς μουσικοσυνθέτη Γιώργου Χατζηνάσιου, ο οποίος γιορτάζει τα 50 χρόνια της μεγαλειώδους καλλιτεχνικής πορείας του και ανάμεσα σε πλειάδα σπουδαίων καλλιτεχνών θα βρίσκεται ως ερμηνεύτρια και η Κερκυραία καλλιτέχνης Αγάθη Κοσκινά. 

Στη παράσταση αυτή  που θα παρουσιαστεί και το συμφωνικό έργο του ανυπέρβλητου μουσικοσυνθέτη στο πρώτο μέρος και το πλούσιο δισκογραφικό του έργο με τις μεγάλες του επιτυχίες θα συμπράξουν μαζί του η συμφωνική ορχήστρα και η δημοτική χορωδία  του δήμου Αθηναίων και θα πλαισιωθούν από σπουδαίες φωνές του Ελληνικού πενταγράμμου όπως ο Μανώλης Μητσιάς, ο Μάριος Φραγκούλης, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, η ΈλεναΠαπαρίζου κ.α  Αναμεσά τους και η σταθερή ερμηνεύτριά  του την τελευταία πενταετία η Αγάθη Κοσκινά.

Το Γιώργο Χατζηνάσιο τον γνωρίσαμε στη Κέρκυρα για πρώτη φορά, όταν συνεργάστηκε με τη φιλαρμονική ‘Ομόνοια Γαστουρίου’ και ακολούθησε η παράσταση του στο θέατρο του Μον Ρεπό με χορωδίες του νησιού.

Με την Αγάθη Κοσκινά ξεκίνησαν να συνεργάζονται πριν από 5 χρόνια και έχουν δώσει παραστάσεις σε όλη την Ελλάδα. Το καλλιτεχνικό δέσιμό τους έχει προσφέρει στους θεατές μοναδικές στιγμές και έχουν γραφτεί εξαιρετικές κριτικές για όλες τις εμφανίσεις τους, με το συνθέτη να εκτιμά και να εκθειάζει πάντα το ταλέντο και τη προσωπικότητα της Κερκυραίας ερμηνεύτριας και να τη συμπεριλαμβάνει σε αυτή τη σπουδαία για αυτόν στιγμή δείγμα της εμπιστοσύνης του στο πρόσωπό της αλλά και αναγνώρισης της ποιότητάς της δουλειάς της.

 Η παράσταση θα ξεκινήσει στις 9 το βράδυ σε ένα κατάμεστο Ηρώδειο αφού ήδη έχουν πουληθεί όλα τα εισιτήρια.

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!