Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Η Χ.Κουρκούλου-Κουσουνή ασημένια στο Πανελλήνιο Νέων Ξιφασκίας

Το ασημένιο μετάλλιο στο ομαδικό του Πανελλήνιου πρωταθλήματος ξίφους ασκήσεως Νέων, που διοργανώθηκε από 2 έως 4 Ιουλίου στο ΟΑΚΑ,  κατέκτησε η Χαριτίνη Κουρκούλου- Κουσουνή. 

Η κερκυραία ξιφομάχος αγωνίστηκε με την ομάδα του Αθλητικού Συλλόγου Ακαδημία Οπλομαχίας, η οποία στον τελικό ηττήθηκε από την ομάδα του ΑΟ Ξιφασκίας Αιγάλεω. 

Η ίδια στο ατομικό αγώνισμα κατέλαβε την 1η θέση στο γκρουπ, που αγωνίστηκε και την 9η της Γενικής κατάταξης, ανάμεσα σε 40 αθλήτριες, που πήραν μέρος. Με την ομάδα του Α.Σ.Α.Ο αγωνίστηκε επίσης και ένας άλλος κερκυραίος ξιφομάχος, ο Ανδρέας Μουρμούρης, καταλαμβάνοντας στο ομαδικό την 5η θέση και στο ατομικό την 6η θέση στο γκρουπ, που αγωνίστηκε και την 35η θέση της γενικής κατάταξης μεταξύ 38 αθλητών, που συμμετείχαν στο πρωτάθλημα. Να σημειωθεί ότι στους αγώνες  πήρε μέρος και η νεαρή κερκυραία ξιφομάχος Ελευθερία Αρχοντίδη, ως αθλήτρια του Αιγάλεω καταλαμβάνοντας την 28η θέση της γενικής κατάταξης του ατομικού, ανάμεσα σε 40 αθλήτριες, που συμμετείχαν στο πρωτάθλημα.

Στην ίδια θέση ισοβάθμησε και η αθλήτρια του κερκυραϊκού συλλόγου ξιφασκίας ΚΑΣ «ο Δαμοκλής» Ελεονώρα Καββάδα, ενώ  37ος ήταν ο Νικόλας Τριβυζάς (ΚΑΣ ο Δαμοκλής).

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!