Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΛΛΑ ΣΠΟΡΧωρίς κατηγορία

Οι αθλητές του “Αλκίνοου” έξι χρυσά στο Περιφερειακό Aρσης Βαρών

Με έξι χρυσά μετάλλια στις αποσκευές τους επέστρεψαν στην Κέρκυρα, οι  αρσιβαρίστες του ΑΣ Αλκίνοος, που την Κυριακή (4/7/21) μετείχαν στα Περιφερειακά πρωταθλήματα  Άρσης Βαρών Παίδων- Κορασίδων, Εφήβων-Νεανίδων, που διεξήχθησαν στα Ιωάννινα.

  Συγκεκριμένα τα χρυσά μετάλλια κατέκτησαν:  Ο Νικηφόρος Γαρνέλης, ένα  στην κατηγορία 102+kg  Παίδων και άλλο ένα στην κατηγορία 109+ kg Νέων. Η Ασημοπούλου Στεφανία αγωνίστηκε στην κατηγορία 49 kg Κορασίδων & Νεανίδων και κατέκτησε χρυσά μετάλλια και στις δύο ηλικιακές κατηγορίες. Ο Δημήτρης Χατζηγεωργίου αγωνίστηκε στην κατηγορία 73kg Εφήβων και πήρε το χρυσό μετάλλιο και ο Μάριος Ντόλιτσας κατέκτησε χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία 89kg Εφήβων. Ο προπονητής και πρόεδρος του ΑΣ Αλκίνοος Ηρακλής Ροδίτης έδωσε στη δημοσιότητα δελτίο τύπου στο οποίο, αφού συγχαίρει τους αθλητές του κάνει ειδική αναφορά στη νεαρή Στεφανία Ασημοπούλου, χαρακτηρίζοντάς την: «έκπληξη των αγώνων»

Και συνεχίζει: «Αθλήτρια του κ. Παύλου Σκορδίλη στο μήκος, γυμνάζεται στον Αλκίνοο Κέρκυρας , κάνοντας Άρση Βαρών. Το άθλημα των αθλημάτων, που δεν κονταίνει, δεν τραυματίζει μέση και γόνατα και δεν προκαλεί άλλα δεινά, όπως οι κακεντρεχείς διαδίδουν. Αντιθέτως βοηθάει όλους τους αθλητές όλων των αθλημάτων να αποκτήσουν μυϊκή ενδυνάμωση κάνοντας λειτουργική προπόνηση. Η συνεργασία λοιπόν, όταν λειτουργεί αμφίδρομα, μπορεί και προσφέρει σε όλες τις πλευρές ανώτερα αποτελέσματα. Ένα τέτοιο παράδειγμα είναι η συνεργασία του ΑΛΚΙΝΟΟΥ με την ομάδα αθλητών του κ. ΣΚΟΡΔΙΛΗ.»

Τέλος ο πρόεδρος του κερκυραϊκού σωματείου ευχαρίστησε «τους γονείς των αθλητών, που πάντα τους στηρίζουν και όσους βοήθησαν οικονομικά να γίνει η αποστολή των αθλητών στα Γιάννενα». Υπενθυμίζουμε ότι  τα Πανελλήνια πρωταθλήματα Εφήβων-Νεανίδων, Παίδων-Κορασίδων είναι προγραμματισμένα να διεξαχθούν 30-31 Ιουλίου & 1 Αυγούστου 2021 στην Αριδαία.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!