Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΣΚΑΚΙ

Σκάκι: Ο Σ.Π.Ζ. Κέρκυρας φιναλίστ στο κύπελλο Ελλάδας

Η ομάδα του Συνδέσμου Παικτών Ζατρικίου Κέρκυρας, αποτελούμενη από τους GM Σπύρο Σκέμπρη, FM Παναγιώτη ΚουτουκίδηΑλέξανδρο Λευθεριώτη και Σπύρο Κολυτά το Σαββατοκύριακο συμμετείχε στo FINAL4 του κυπέλλου Ελλάδος στο σκάκι.

Η κερκυραϊκή ομάδα στον ημιτελικό του Σαββάτου νίκησε την  περυσινή κυπελλούχο  ΑΜΕΣ Ν. Ερυθραίας και προκρίθηκε στον τελικό της διοργάνωσης. Εκεί αντιμετώπισε την πανίσχυρη ομάδα Ε.Σ Θεσσαλονίκης, στην οποία συμμετείχαν τρεις Γραν Μαιτρ  & ένας Διεθνής Μαιτρ και παρά το γεγονός ότι έδωσε σκληρή μάχη, ηττήθηκε (2,5-1,5).  Υπενθυμίζουμε ότι  ο ΣΠΖ Κέρκυρας στην πρώτη φάση του θεσμού αναδείχτηκε κυπελλούχος  περιφέρειας Δ. Ελλάδας & προκρίθηκε  στην φάση των 16, όπου απέκλεισε την κυπελλούχο  Κεντρικής & Δυτικής Μακεδονίας,  Σ.Ο Κατερίνης.

Στους  προημιτελικούς απέκλεισε τον πρωταθλητή Ελλάδας στο σκάκι,  Φυσιολάτρη Νίκαιας και προκρίθηκε στο FINAL 4, όπου μετείχαν επίσης ΕΣ Θεσσαλονίκης, ΑΜΟ Γαλαξίας & ΑΜΕΣ Ν.Ερυθραίας.

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!