Quantcast
SLIDERΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Θιναλιακός τυφώνας πέρασε απο Λευκίμμη

Ο Θιναλιακός πέρασε σαν σίφουνας από τη Λευκίμμη επικρατώντας 0-4 επί της ΑΕΛ για την 7η αγωνιστική του 4ου ομίλου Γ Εθνικής.

Το κερκυραϊκό ντέρμπι εξελίχθηκε σε μονόλογο των φιλοξενούμενων, αφού από τα πρώτα λεπτά πήραν τα ηνία του αγώνα. Οι γηπεδούχοι βρέθηκαν σε κακή μέρα και δεν απείλησαν σε καμία περίπτωση την εστία του Βορύλλα. Το σκορ άνοιξε στο 12΄ο Αρμένης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, στο οποίο είχε υποπέσει πριν από ένα λεπτό ο τερματοφύλακας της Λευκίμμης ανατρέποντας εντός περιοχής τον Λούβρο. Ο Λούβρος ήταν σκόρερ των άλλων δύο τερμάτων του Θιναλιακού, στο 48΄όταν βρέθηκε τετ-α τετ με την εστία της Λευκίμμης & στο 54΄με εκπληκτική ενέργεια, όπου πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του & κεραυνοβόλησε το τέρμα των γηπεδούχων. Ο θρίαμβος του Θιναλιακού ολοκληρώθηκε στο 68΄με κεραυνό του Κλ. Μπάρντι. Διαιτητής του αγώνα ο Κώστας Γιούργας με  βοηθούς τους Γιάννη Μίχο και Ανδρέα Σερίφη.

ΑΕ Λευκίμμης: (Παλαιοχωρίτης)Καμάτσο, Κωστακιώτης, Ανυφαντής, Βασιλάκης, Βλάχος, Παπαδόπουλος, Κιπτίου, Καμαρά, Γαστεράτος, Τσεβανέδης, Κουλούρης. Αλλαγές: Ράντος, Θεοδωράκης & Βούλγαρης.

ΘΙΝΑΛΙΑΚΟΣ (Κορομπόκης) Βορύλλας, Πουλημένος, Ματζοβίλα, Μουζακίτης, Κροκίδης, Αρμένης, Ερ. Μπάρντι, Χατζηδημητρίου, Κλ. Μπάρντι, Αγόρας, Λούβρος. Αλλαγές: Παουλίνης, Γραμμένος, Λικόκας & Τσουκαλάς.

Δ΄όμιλος- Τα αποτελέσματα  7ης αγωνιστικής
Τηλυκράτης  – Αναγέννηση Άρτας 3-1
Αστέρας Ιτέας – ΠΑΣ Πρέβεζας 1-1
Ναυπακτιακός Αστέρας – Αχέρων Καναλακίου 0-1
Σούλι Παραμυθιάς – ΑΕΠ Καραγιαννίων 2-1
ΑΕ Μεσολογγίου – Απόλλων Ευπαλίου 5-1
ΑΕ Λευκίμμης – Θιναλιακός 0-4
Μακεδονικός Φούφα – ΑΟ Ανατολής 1-1

Η βαθμολογία (7 αγων)

Αχέρων Καναλακίου 17

ΑΕΠ Καραγιαννίων Κοζάνης 16

Θιναλιακός 14

Αναγέννηση Άρτας 13

ΠΑΣ Πρέβεζα 11

Μακεδονικός Φούφα 9

Τηλυκράτης 8

Απόλλων Ευπαλίου 8

Ναυπακτιακός Αστέρας 7

ΑΟ Ανατολής 7

ΑΕ Μεσολογγίου 7

ΑΕ Λευκίμμης 6

Αστέρας Ιτέας 6

Σούλι Παραμυθιάς 5

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!