Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ

Ιστορική νίκη του ΝΑΟΚ στο ντεμπούτο Β΄Εθνικής Γυναικών πόλο

Η γυναικεία ομάδα υδατοσφαίρισης του ΝΑΟΚ πέτυχε πριν από λίγο ιστορική νίκη, αφού στον πρώτο αγώνα της ιστορίας της σε πρωτάθλημα Β΄Εθνικής επικράτησε θριάμβευσε 17-4 επί της Ν.Ε.Λαμίας. Ο αγώνας έγινε στο κολυμβητήριο Νεάπολης Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο της Α΄φάσης του Β΄ομίλου. Αύριο η κερκυραϊκή ομάδα για την 2η αγωνιστική αντιμετωπίζει αύριο στις 9 το πρωί την ομάδα την ΕΑΤΕΚ (ομάδα του κολεγίου Θεσ/κης).

Το πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης Β Εθνικής Γυναικών

Θα διεξαχθεί σε δύο  Φάσεις. Η αυλαία της Α΄ φάσης άνοιξε  σήμερα και θα ολοκληρωθεί την ερχόμενη Κυριακή (10/7/22). Σε αυτή την φάση μετέχουν οκτώ ομάδες χωρισμένες ανά τέσσερις σε δύο ομίλους και αγωνίζονται με το σύστημα pool (ένας εναντίον όλων σε μονούς αγώνες). Στην επόμενη φάση, που είναι και η τελική προκρίνονται οι δύο πρώτες ομάδες κάθε ομίλου. Η Β΄φάση στην οποία θα πάρουν μέρος οι τέσσερις ομάδες έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί το τριήμερο 21/7 έως 23/7/22. Σε αυτή την τελική φάση θα ισχύσει και πάλι το σύστημα pool και η ομάδα, που θα αναδειχτεί πρώτη στην βαθμολογία προβιβάζεται στην Α2 Εθνική κατηγορία.

ΟΙ ΟΜΙΛΟΙ

Α΄(Κολυμβητήριο Νίκαιας)

Άρης Νίκαιας

ΑΟ Καστέλλας

ΥΣ Ρόδου

Τρίτων Αμαρουσίου

Β΄ (Κολυμβητήριο Νεάπολης Θεσ/κης)

ΝΑΟ Κέρκυρας

ΝΕ Λαμίας

ΑΠΣ Οξυγόνο

ΕΑΤΕΚ

Το ρόστερ του ΝΑΟΚ

Αξίζει να σημειωθεί ότι το ρόστερ βασίζεται κυρίως στην ομάδα κορασίδων, η οποία πρόσφατα κατέλαβε την πέμπτη θέση του πανελλήνιου πρωταθλήματος κορασίδων, πραγματοποιώντας μάλιστα εξαιρετικές εμφανίσεις απέναντι σε ισχυρούς αντιπάλους.

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: ΤΣΙΜΙΝΟΣ ΣΠΥΡΟΣ

ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ

ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΥΡΑ (2005)

ΙΑΣΙΜΟΠΟΥΛΟΥ ΕΙΡΗΝΗ (2008)

ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ ΙΡΙΔΑ (2008)

ΜΑΡΤΖΟΥΚΟΥ ΕΡΜΙΟΝΗ (2007)

ΑΝΑΛΥΤΗ ΛΥΔΙΑ (2007)

ΑΝΑΛΥΤΗ ΝΕΦΕΛΗ (2005)

ΡΑΨΟΜΑΝΙΚΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ (2007)

ΜΠΟΓΙΑΚΗ ΜΑΛΕΝΑ (2007)

ΡΙΓΓΑ ΜΑΡΑ (2007)

ΡΕΤΣΗ ΓΛΥΚΕΡΙΑ (2007)

ΣΚΟΡΔΙΛΗ ΑΝΑΙΑ (2007)

ΚΡΑΣΑΚΗ ΣΥΛΙΑ (2005)

ΑΝΔΡΙΩΤΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ (2010)

ΟΡΦΑΝΟΥ ΙΩΑΝΝΑ (2007)

ΤΡΥΦΩΝΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ (2010)

ΦΑΪΤΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ (2007)

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!