Quantcast
ΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Κέρκυρα: Το συλλυπητήριο μήνυμα του Α.Αυλωνίτη για την απώλεια του Σταύρου Σαββανή

Η απώλεια του κοινοτάρχη της Κάτω Κορακιάνας, Στ. Σαββανή συγκλόνισε και τον πολιτικό κόσμο του νησιού. Ο βουλευτής Κέρκυρας του ΣΥΡΙΖΑ Α. Αυλωνίτης, αποχαιρέτησε με το δικό του μήνυμα, τον εκλιπόντα.

Το μήνυμα Αυλωνίτη

Ασχημες, με κακά μαντάτα, τούτες οι μέρες.

«Τα προβλήματα του τόπου μας, απαιτούν σκληρή προσπάθεια, γρήγορους ρυθμούς, συντονισμένη λειτουργία, κοινωνική ευαισθησία και συμμετοχή των ενεργών πολιτών, αλλά κύρια απαιτούν αποτελεσματικότητα». Αυτό ήταν το πρώτο που μου είχε πει ο Σταύρος Σαββανής το 2010 όταν με όλες τις δυνάμεις του συμμετείχε στο ψηφοδέλτιό μου για το Δήμο Κέρκυρας. Ηταν ο επικεφαλής της όλης αργάνωσης του εκλογικού αγώνα.
Το εννοούσε γιατί ό, τι έκανε στη ζωή του ο Σταύρος το έκανε με πάθος και οργάνωση. Σήμερα τον αποχαιρετώ συγκλονισμένος. Αδυνατώ να πιστέψω ότι ο Σταύρος, ο καλός φίλος, ο συνεπής συνεργάτης, έχασε την τελευταία αυτή μάχη που έδινε με αξιοπρέπεια.
Πρόεδρος της Κοινότητας Άνω Κορακιάνας, επικεφαλής της αντιπολίτευσης στο Δήμο Φαιάκων και κατόπιν πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, και εσχάτως ξανά στην προεδρία της Κορακιάνας.
Πρόεδρος στην ΕΠΣ Κέρκυρας με σημαντικές επιτυχίες και κατακτήσεις στη θητεία του, με σημαντική προσφορά στον πολιτισμό και τα τοπικά δρώμενα,.
Ενεργός πολίτης μέχρι την τελευταία στιγμή. Προσέφερε πολλά στον τόπο.
Ο Σταύρος θα λείψει σε όλους εμάς που τον γνωρίσαμε και συνεργαστήκαμε μαζί του. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του, στους συγχωριανούς και τους φίλους του.

Καλό ταξίδι Σταύρο μου, θα μας λείψεις.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!