Quantcast
ΕΛΛΑΔΑΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ

Ιωάννινα: 15χρονος μαθητής διακινούσε κάνναβη

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών που ερευνούσαν μια υπόθεση διακίνησης κάνναβης στα Ιωάννινα, όταν διαπίστωσαν ότι ο ύποπτος που εντόπισαν και ακινητοποίησαν για έλεγχο ήταν ένας μαθητής Γυμνασίου, μόλις… 15 χρόνων!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Σκακιστική φιέστα στο Δημοτικό Σχολείο Αυλιωτών

Πάνω στο ανήλικο παιδί βρέθηκαν ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 7,5 γραμμαρίων για την οποία αναζητούσε αγοραστές, καθώς και μια ηλεκτρονική ζυγαριά κι έτσι συνελήφθη με τις κατηγορίες της κατοχής και μεταφοράς ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση. Λίγο αργότερα, οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες και στον 50χρονο πατέρα του 15χρονου, ο οποίος παραπέμφθηκε μαζί του στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων που του απήγγειλε την κατηγορία της παραμέλησης της εποπτείας ανηλίκου.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!