Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κάνει σεφτέ ο Ατρόμητος, απειλεί η Μπέρνλι

Μία μέρα πριν την εκκίνηση των Ευρωπαϊκών διοργανώσεων, υπάρχουν ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις από τα κορυφαία πρωταθλήματα. Ο Ατρόμητος θα ψάξει για την πρώτη του νίκη στη σεζόν, κόντρα στον Βόλο, ενώ η Μπέρνλι στην Πρέμιερ Λιγκ, δείχνει ικανή να πάρει αποτέλεσμα στην έδρα της Νότιγχαμ.

  1. Ατρόμητος – Βόλος (18:00)

Ξεκινάμε με το Ελληνικό πρωτάθλημα. Ο Ατρόμητος είχε δύσκολο έργο στο πρώτο του ματς και ηττήθηκε με 4-0 στον Πειραιά από τον Ολυμπιακό. Στο επόμενο επηρεάστηκε από το αριθμητικό μειονέκτημα και έχασε από τη νεοφώτιστη Κηφισιά. Δύο συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα που αν και νωρίς, φέρνουν γκρίνια στο στρατόπεδο της ομάδας. Για πρώτη φορά φέτος θα αγωνιστεί στην έδρα του. Αντιμετωπίζοντας τον Βόλο ο οποίος λόγω των κακών καιρικών συνθηκών που έπληξαν τη Θεσσαλία δεν μπόρεσε να προετοιμαστεί κατάλληλα για το ματς. Θεωρούμε πως είναι ένα στοιχείο που ο Ατρόμητος μπορεί να εκμεταλλευτεί, οπότε καταλήγουμε στον άσο του 1.83.

Διαβάστε επίσης: Αναλυτική παρουσίαση NetBet Casino Live 2023

  1. Σαλερνιτάνα – Τορίνο (19:30)

Συνεχίζουμε με αναμέτρηση από τη Serie A. Moυδιασμένο ξεκίνημα για αμφότερες τις Σαλερνιτάνα και Τορίνο. Με τη μεν γηπεδούχο να μην έχει πανηγυρίσει ακόμα την πρώτη της νίκη, ενώ η Τορίνο έχει 1-1-1, με καλή εικόνα πάντως στα περισσότερα ματς. Οι φιλοξενούμενοι πιέζονται όταν αγωνίζονται μπροστά στο κοινό τους και δεν καταφέρνουν να αποδώσουν τα αναμενόμενα. Πάντως, μακριά από την έδρα τους βελτιώνονται αισθητά. Η Σαλερνιτάνα ψάχνεται ακόμα, συνεπώς περιμένουμε την Τορίνο να φτάσει σε μια ακόμα καλή εμφάνιση μακριά από το σπίτι της. Επιλογή το διπλό του 2.20.

  1. Φατίχ Καραγκιουμρούκ– Χατάισπορ (20:00)

Η Φατίχ στην Τουρκία δεν έχει κάνει το καλύτερο ξεκίνημα, για αυτό και την τελευταία μέρα των μεταγραφών, η διοίκηση πρόσθεσε κάποιες καλές περιπτώσεις στο ρόστερ της, ενώ ψάχνεται ακόμα στην αγορά των ελεύθερων. Τώρα αντιμετωπίζει τη Χατάισπορ η οποία στέκεται καλύτερα, χωρίς να έχει υποστεί την ήττα σε αυτές τις πρώτες αγωνιστικές (1-3-0). Οι φιλοξενούμενοι παίζουν επιθετικά, σκοράρουν και δέχονται εύκολα γκολ, η Φατίχ αντλεί δυναμική από τον κόσμο της, αναμένουμε ανοιχτό ματς, συνεπώς αξίζει το ποντάρισμα στο Over 2,5 του 1.88.

  1. Νότιγχαμ – Μπέρνλι (22:00)

Στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, η Νότιγχαμ υποδέχεται τη νεοφώτιστη Μπέρνλι. Πριν λίγες μέρες οι δύο ομάδες είχαν τεθεί και πάλι αντιμέτωπες στο ίδιο γήπεδο για τον θεσμό του Λιγκ Καπ, με τη φιλοξενούμενη να παίρνει τη νίκη-πρόκριση. Η ομάδα του Κούπερ έχει κάνει πολύ δυναμικό ξεκίνημα και πριν τη διακοπή πανηγύρισε σπουδαία νίκη στην έδρα της Τσέλσι. Τώρα σε ένα κομβικό ματς υποδέχεται την Μπέρνλι η οποία δεν έχει κάνει ανάλογο ξεκίνημα. Ωστόσο, πριν τη διακοπή άρχισε να δείχνει σημάδια βελτίωσης, έχοντας μάλιστα ένα αρκετά δύσκολο πρόγραμμα. Τώρα αντιμετωπίζει έναν αντίπαλο πιο πολύ στα μέτρα της και δείχνει ικανή να αποσπάσει αποτέλεσμα, oπότε στρεφόμαστε στο 2DNB του 2.25.

  1. Γρανάδα – Χιρόνα (22:00)

Κλείνουμε με την πρώτη κατηγορία της Ισπανίας. Η νεοφώτιστη Γρανάδα ζορίζεται σε αυτό το ξεκίνημα και μοιραία βρίσκεται εντός ζώνης υποβιβασμού. Πάντως μπροστά στο κοινό της αντλεί σημαντική δυναμική και θα επιχειρήσει να επανέλθει στις νίκες. Από την άλλη η Χιρόνα έχει κάνει ιδανικό ξεκίνημα και φιγουράρει σωστά στα πάνω στρώματα της βαθμολογίας. Με την επιθετική τους δεινότητα, οι φιλοξενούμενοι μπορούν να κάνουν κακό στην άμυνα της Γρανάδα, η οποία πάντως εντός έδρας μπορεί να βρει γκολ. Παίζεται το αμφίσκορο στο 1.80.!

Διαβάστε περισσότερα για ότι αφορά το στοίχημα καθημερινά στο Foxbet.gr

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!