Quantcast
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΤΟΠΙΚΑ

Κέρκυρα:Χειροπέδες σε τρεις νεαρούς για κλοπές & διαρρήξεις

Εξαρθρώθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κέρκυρας ομάδα-συμμορία αποτελούμενη από τρεις ημεδαπούς 22, 21 και 19 ετών, τα μέλη της οποίας διέπρατταν συστηματικά κλοπές και διαρρήξεις.

Εξαρθρώθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κέρκυρας ομάδα-συμμορία αποτελούμενη από τρεις ημεδαπούς 22, 21 και 19 ετών, τα μέλη της οποίας διέπρατταν συστηματικά κλοπές και διαρρήξεις.

Ειδικότερα, οι τρεις ημεδαποί εντοπίστηκαν την Πέμπτη (02-05-2019) το πρωί, στο πλαίσιο διεξοδικής διερεύνησης δύο διαδοχικών υποθέσεων κλοπών που διαπράχθηκαν την Τετάρτη (01-05-2019) σε τροχόσπιτο και σε κατοικία στις περιοχές Βαρυπατάδες και Βάτος , από τα οποία είχαν αφαιρεθεί ένα κινητό τηλέφωνο και χρυσαφικά αξίας (1.500) ευρώ.

Κατά την εξέλιξη της αστυνομικής έρευνας, διαπιστώθηκε ότι ο 22χρονος εμπλέκεται σε μία ακόμη υπόθεση παραβίασης κατοικίας στους Πάγους Κέρκυρας, το χρονικό διάστημα από 7 έως 10.12.2018, από την οποία είχε αφαιρεθεί πλήθος κοσμημάτων.

Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στις οικίες όλων των εμπλεκομένων και άλλους χώρους, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, κατά περίπτωση, το κινητό τηλέφωνο και μέρος των χρυσαφικών και κοσμημάτων που είχαν αφαιρεθεί, τα οποία και επιστράφηκαν στους ιδιοκτήτες τους, καθώς επίσης και μικροποσότητα κάνναβης.

Σε βάρος των τριών συλληφθέντων και σχηματίσθηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία με τις κατηγορίες της σύστασης συμμορίας με σκοπό την διάπραξη διακεκριμένων κλοπών, ενώ στην υπόθεση εμπλέκεται μια ακόμη 58χρονη ημεδαπή συνεργός τους, με την κατηγορία της αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος.

Οι τρεις συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!