Quantcast
ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑΧωρίς κατηγορία

Κέρκυρα: Αγκυροβολημένο το πολυτελές γιοτ “SS Delphine” ανοιχτά της Αχαράβης (vid)

Ανοιχτά της Αχαράβης στην Κέρκυρα  βρίσκεται από το πρωί της Τετάρτης η θαλαμηγός SS DELPHINE. Μάλιστα, πρόκειται για ατμόπλοιο καθέλκυσης του  1921 με την ανάλογη μετατροπή.

Το 78,57m/257’9 Custom motor yacht ‘SS Delphine’ κατασκευάστηκε το 1921 από τους Great Lakes Ew και τοποθετήθηκε για τελευταία φορά το 2016. Το πολυτελές εσωτερικό του που είχε προηγουμένως ονομαστεί Dauntless, σχεδιάστηκε από την Tiffanys Of New York και το εξωτερικό της στυλ είναι του Henry J Gielow Ε

Το κατάλυμα
Η εσωτερική διαρρύθμιση του SS Delphine μπορεί να φιλοξενήσει έως 26 άτομα σε 12 δωμάτια, 2 VIP καμπίνες και 9 διπλές καμπίνες. Είναι επίσης ικανή να μεταφέρει έως και 24 άτομα πλήρωμα επί του σκάφους για να εξασφαλίσει μια χαλαρή εμπειρία πολυτελούς γιοτ. Διαχρονικό στυλ, όμορφη επίπλωση και πολυτελή καθίσματα σε όλους τους χώρους για να δημιουργήσουν μια κομψή και άνετη ατμόσφαιρα.

Οι εντυπωσιακές εγκαταστάσεις αναψυχής και ψυχαγωγίας της SS Delphine την καθιστούν το ιδανικό σκάφος αναψυχής για συναναστροφή και διασκέδαση με την οικογένεια και τους φίλους.

Η κατασκευή
Είναι κατασκευασμένη με ατσάλινη γάστρα και υπερκατασκευή αλουμινίου. Με ταχύτητα πλεύσης 9 κόμβων, μέγιστη ταχύτητα 12 κόμβων και εμβέλεια 2.500nm από τις δεξαμενές καυσίμου 250.000 λίτρων, είναι ο τέλειος συνδυασμός απόδοσης και πολυτέλειας.

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!