Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Κέρκυρα- Αρση Βαρών: Ο ΑΛΚΙΝΟΟΣ οκτώ μετάλλια  στα Περιφερειακά Α/Γ & Νέων

Με οκτώ μετάλλια (έξι χρυσά και δύο αργυρά) επέστρεψαν από τα Γιάννενα οι αρσιβαρίστες του Αλκίνοου Κέρκυρας, οι οποίοι πήραν μέρος στα περιφερειακά πρωταθλήματα Ανδρών/Γυναικών & Νέων Ανδρών/Νέων Γυναικών.

Συγκεκριμένα, το περασμένο Σάββατο (24/9/22) διεξήχθησαν  τα ανοιχτά περιφερειακά πρωταθλήματα  Ανδρών-Νέων Ανδρών & Γυναικών-Νέων Γυναικών, που διοργάνωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Άρσης Βαρών  με σκοπό την πρόκριση στα αντίστοιχα πανελλήνια πρωταθλήματα, που θα διεξαχθούν 10-13 Νοεμβρίου στην Καβάλα. Ο Αλκίνοος Κέρκυρας μετείχε με εννέα  αρσιβαρίστες (έξι αθλητές-δύο αθλήτριες) στους αγώνες του Ε΄ομίλου, που διεξήχθησαν στο κλειστό γυμναστήριο “Γιώργος Οικονόμου” των Ιωαννίνων ( σωματεία από Ήπειρο, Αιτ/νία και Κέρκυρα).

Μαζί με τους αθλητές και ο προπονητής τους & πρόεδρος του ΑΣ Αλκίνοος,  Ηρακλής Ροδίτης, ο οποίος ως γνωστό είναι και Γ΄Αντιπρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών. Αναμένεται η συγκέντρωση των αποτελεσμάτων από όλους τους ομίλους των περιφερειακών πρωταθλημάτων,  για να  προκύψει η κατάταξη των αθλητών-τριών και εξ αυτής η πρόκρισή τους στα αντίστοιχα ανοιχτά Πανελλήνια πρωταθλήματα.

Τα αποτελέσματα των αρσιβαριστών του ΑΛΚΙΝΟΟΥ

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ-ΝΕΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Στα 49kg ΑΣΗΜΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΕΦΑΝΙΑ (ΔΥΟ ΑΡΓΥΡΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ) κατέλαβε την δεύτερη θέση & στα δύο πρωταθλήματα με νέο ατομικό ρεκόρ

Στα 71kg ΓΑΡΝΕΛΗ ΜΑΤΙΝΑ (ΕΝΑ ΧΡΥΣΟ & ΕΝΑ ΑΡΓΥΡΟ ΜΕΤΑΛΛΙΑ) στην πρώτη της συμμετοχή σε αγώνες, πρώτη θέση στο πρωτάθλημα Γυναικών και δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα Νέων Γυναικών

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟΙ ΑΝΔΡΩΝ-ΝΕΩΝ ΑΝΔΡΩΝ

ΧΡΥΣΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ

Στα 73kg ΦΑΝΑΡΙΩΤΗΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ πρώτη θέση κατηγορία ΑΝΔΡΩΝ

Στα 89kg ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ πρώτη θέση κατηγορία ΑΝΔΡΩΝ

Στα 109kg ΓΑΡΝΕΛΗΣ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ πρώτη θέση & στα δύο πρωταθλήματα (ΔΥΟ ΧΡΥΣΑ)

 

 

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!