Quantcast
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΤΟΠΙΚΑ

Κέρκυρα: Διαμαρτυρία στο δημαρχείο Β. Κέρκυρας την Παρασκευή από την ΛΑ.ΣΥ. για την έλλειψη νερού

Με νέα επιστολή η ΛΑ.ΣΥ. Βόρειας Κέρκυρας ζητά σύγκλιση του Δημοτικού Συμβουλίου για το σοβαρό  και διαρκές πρόβλημα της έλλειψης νερού στην περιοχή. Παράλληλα, ενημερώνουν για την παράσταση διαμαρτυρίας στην οποία θα προχωρήσουν την Παρασκευή, έξω από το Δημαρχείο.

 

Η ανακοίνωση

   Κύριε δήμαρχε, με ανοικτή επιστολή μας πριν από 3 ημέρες ζητήσαμε την έκτακτη σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου για να συζητηθεί η πολύ σοβαρή κατάσταση στην ύδρευση. Με την παρούσα 2η ανοικτή επιστολή:

  1. Καταγγέλλουμε την προκλητική περιφρόνηση του αιτήματός μας.
  2. Εκφράζουμε την αγανάκτησή μας για την αδράνεια σας που έχει ως αποτέλεσμα χιλιάδες άνθρωποι να υποφέρουν από την έλλειψη νερού.
  3. Ζητάμε εκ νέου την έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου καθώς τα προβλήματα όχι μόνο δεν αντιμετωπίζονται αλλά επεκτείνονται καθιστώντας ακόμη πιο επιτακτική την ανάγκη άμεσων ενεργειών (επισκευές βλαβών, προμήθεια ανταλλακτικών και μηχανημάτων, μεταφορά νερού, εξασφάλιση εργατοτεχνιτών κλπ).
  4. Εκθέτουμε στην κρίση των πολιτών την στάση της κοινής παράταξης ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ που “ποιεί την νήσσαν” στο αίτημα μας για έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο (αν και διαθέτει αριθμό συμβούλων ικανό για να το προκηρύξει η ίδια) και τηρεί “σιγή ιχθύος” για το πρόβλημα του νερού. Πριν από 1 μήνα μάλιστα εσείς και η παράταξη αυτή αναβάλατε τη συζήτηση του θέματος της ύδρευσης και απορρίψατε την ολοκληρωμένη εισήγηση της “ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ”.
  5. Ενημερώνουμε τέλος ότι την Παρασκευή 21 Ιουλίου στις 13:00 μμ η Δημοτική Ομάδα της “ΛΑΣΥ” μαζί με εκλεγμένους σε κοινότητες θα πραγματοποιήσει παράσταση στο Δημαρχείο προκειμένου να σας εκθέσει τις θέσεις της και την απαίτησή της για άμεσα μέτρα.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!