Quantcast
ΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Κέρκυρα: Δράσεις από τα μέλη της Προσκοπικής Ομάδας Πολιτικής Προστασίας

Το “παρών” έδωσαν τα μέλη της Προσκοπικής Ομάδας Πολιτικής Προστασίας (Π.Ο.Π.Π.) σε δύο σημαντικές δράσεις φιλανθρωπικού σκοπού που πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο  των εορτών των Χριστουγέννων.

Την Κυριακή 19/12, η Π.Ο.Π.Π κάλυψε στον τομέα των Πρώτων Βοηθειών το 1ο ποδοσφαιρικό τουρνουά, με την επωνυμία «Σπύρος Καρπατσέλης», που διοργάνωσε η Σχολή ποδοσφαίρου Καρπατσέλη σε συνεργασία με το Δίκτυο Σχολών του Παναθηναϊκού και υπό την αιγίδα της ΕΠΣ Κέρκυρας. Το τουρνουά είχε σκοπό την συγκέντρωση αγαθών για την ενίσχυση του κοινωνικού παντοπωλείου της Ι. Μητρόπολης Κέρκυρας.

Την Δευτέρα 20/12, αντιπροσωπία της Π.Ο.Π.Π., με μεγάλη χαρά, παρέδωσε χριστουγεννιάτικα δώρα στα παιδιά που φοιτούν στο  Εργαστήρι Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Κερκυρας (ΕΕΕΕΚ).  Τα μέλη της Π.Ο.Π.Π. υποδέχθηκαν θερμά η  κ. Μαρία Ζερβού, Αντιδήμαρχος  Παιδείας του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων όπως και το εκπαιδευτικό προσωπικό του σχολείου.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!