Quantcast
SLIDERΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΤΟΠΙΚΑ

Κέρκυρα – εκλογές: Την έδρα της Ζακύνθου στο περιφερειακό καταλαμβάνει η Ρόδη Κράτσα

Η απερχόμενη Περιφερειάρχης Ρόδη Κράτσα – Τσαγκαροπούλου, επικεφαλής του συνδυασμού “ΙΟΝΙΟ ΔΥΝΑΤΑ! Κάθε νησί ψηλά” καταλαμβάνει στο Περιφερειακό Συμβούλιο Ιονίων Νήσων την μια έδρα της εκλογικής Περιφερειακής Ενότητας Ζακύνθου, υπό την προϋπόθεση, κατά δήλωσή της στο Πρωτοδικείο, ότι ο συνδυασμός μετά την έκδοση της επίσημης απόφασης θα λάβει τουλάχιστον δυο έδρες στην εκλογική Περιφερειακή Ενότητα Ζακύνθου.

Σημειωτέον ότι ο συνδυασμός “ΙΟΝΙΟ ΔΥΝΑΤΑ! Κάθε νησί ψηλά” σύμφωνα με τους υπολογισμούς, λαμβάνει 2 έδρες στην εκλογική Περιφερειακή Ενότητα της Κέρκυρας, 2 έδρες στην εκλογική Περιφερειακή Ενότητα της Ζακύνθου και από 1 έδρα στις εκλογικές Περιφερειακές Ενότητες της Κεφαλονιάς και της Λευκάδας.

 

Η Περιφερειάρχης δηλώνει ότι θα παρακολουθεί και θα εργάζεται στο πλαίσιο του θεσμικού της ρόλου για την επιτυχή συνέχιση του έργου της απερχόμενης Περιφερειακής Αρχής σε όλα τα νησιά, όπως και για την ανάληψη πρωτοβουλιών και την αξιοποίηση των χρηματοδοτικών πόρων της κρίσιμης περιόδου 2021-2027.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!