Quantcast
ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑ

Κέρκυρα: Επιτυχημένη η ομιλία για την οστεοπόρωση στην Ιόνιο Βουλή

Η AHEPA HJ-34 Corcyra και ο Ιατρικός σύλλογος Κέρκυρας συνδιοργάνωσαν το Σάββατο 27 Μαΐου μια επιτυχημένη ομιλία για την οστεοπόρωση στην  Ιόνιο Βουλή. Η ομιλία, με τίτλο “Οστεοπόρωση ένα κοινωνικό νόσημα “, προσέλκυσε πλήθος ενδιαφερομένων ατόμων από την τοπική κοινότητα. Η εκδήλωση είχε ως στόχο να αυξήσει την επίγνωση για την οστεοπόρωση, να ενισχύσει την πρόληψη και να διαμορφώσει μια ολοκληρωμένη κατανόηση της επιδημιολογίας της πάθησης.

Ο κ. Νικόλαος Παπαϊωάννου, κορυφαίος ειδικός στον τομέα της οστεοπόρωσης και αναπληρωτής καθηγητής ορθοπεδικής του Πανεπιστημίου Αθηνών, ήταν ο ομιλητής της εκδήλωσης. Ο κ. Παπαϊωάννου παρουσίασε τα τελευταία ευρήματα της επιστημονικής έρευνας για την οστεοπόρωση, επεξηγώντας τη σημασία της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης. Επιπλέον, προτείνοντας αλλαγές στον τρόπο ζωής και τις διατροφικές συνήθειες, παρουσίασε πρακτικές συμβουλές για την πρόληψη της οστεοπόρωσης και την ενίσχυση της υγείας των οστών.

Η ομιλία προκάλεσε έντονο ενδιαφέρον και ενθουσιασμό στο κοινό, καθώς παρείχε συγκεκριμένες πληροφορίες και πρακτικές συμβουλές που μπορούν να εφαρμοστούν στην καθημερινή ζωή. Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να θέσουν ερωτήσεις και να ανταλλάξουν απόψεις με τον κ. Παπαϊωάννου και τους υπόλοιπους παρευρισκόμενους ειδικούς. Το τμήμα της AHEPA ΗJ-34 εκφράζει την ιδιαίτερη ικανοποίηση του για την άψογη συνεργασία που είχε με το Δ.Σ. του Ιατρικού Συλλόγου Κέρκυρας με την ευχή η δράση αυτή να αποτελέσει την αρχή μιας ευρύτερης συνεργασίας.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!