Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΣΤΙΒΟΣ / ΔΡΟΜΟΣ

Καλά τα κερκυραϊκά άλματα στο μίτινγκ Καλλιθέας

Με καλές επιδόσεις των κερκυραίων αθλητών, της ομάδας αλμάτων του Παύλου Σκορδίλη ολοκληρώθηκε το Διεθνές Μίτινγκ Αλμάτων “Filathlitikos Kallitheas International Jumping Meeting”, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη (24/5/23) στο δημοτικό στάδιο Καλλιθέας.

Συγκεκριμένα, στο επί κοντώ ανδρών, ο πρώην αθλητής του Κερκυραϊκού & νυν του Παναθηναϊκού Στέλιος Σκορδίλης με άλμα 4.55μ κατετάγη δεύτερος, πίσω από τον Αντώνη Σάντα (ΑΟ Φιλοθέης), ο οποίος με 4,85μ πήρε την πρώτη θέση. Στο τριπλούν γυναικών, η 16χρονη αθλήτρια του Κερκυραϊκού Μελίνα Ζάραγκα πέτυχε ατομική επίδοση στον ανοιχτό στίβο με άλμα 12.65μ καταλαμβάνοντας την όγδοη θέση, ενώ ένατη με 12,57μ ήταν η ασημένια παγκόσμια πρωταθλήτρια Νεανίδων το 2016 Κωνσταντίνα Ρωμαίου (πρώην Κερκυραϊκού & νυν Παναθηναϊκού).

 

Πρώτη στο τριπλούν γυναικών με άλμα 14.13μ ήταν η Αμερικανίδα Τόριν Φράγκλιν. Να σημειωθεί ότι στο μίτινγκ της Καλλιθέας, η Παναγιώτη Δόση (ΓΣ Ελ. Βενιζέλος Χανίων), που υπήρξε αθλήτρια του ΑΟ Κέρκυρας 2015, ισοφάρισε το φετινό της ρεκόρ με 1.84μ και πήρε την πρώτη θέση.

 

Τον αγώνα διοργάνωσε για 13η φορά,  ο Φιλαθλητικός Σύλλογος Καλλιθέας-Μοσχάτου-Ταύρου με τη συνεργασία της Περιφέρειας Αττικής υπό την Αιγίδα του Δήμου Καλλιθέας, του ΣΕΓΑΣ, της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και ήταν ενταγμένος στις δράσεις  του Be Active Hellas. Συμπεριλαμβάνεται μάλιστα  στο καλεντάρι της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Κλασικού Αθλητισμού, European Athletics και της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Κλασικού Αθλητισμού, World Athletics. 

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!