Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Κέρκυρα: Η Άννυ Βατίδη Πανελληνιονίκης Εφήβων Ιππικής Αντοχής

Η Κερκυραία αμαζόνα Άννι Μάγιο-Βατίδη με τον  ίππο Morfey αναδείχτηκε πρωταθλήτρια Ελλάδας της κατηγορίας Εφήβων στην Ιππική αντοχή.

Να σημειωθεί ότι η αθλήτρια από την Κέρκυρα αναδεικνύεται πανελληνιονίκης στην ιππική αντοχή για δεύτερη φορά μετά το 2018, η οποία στο ίδιο αγώνισμα έχει κατακτήσει και αργυρό βαλκανικό μετάλλιο, ενώ μετράει και πολλές πανελλήνιες & διεθνείς διακρίσεις στις κατηγορίες παίδων & εφήβων στο αγώνισμα υπερπήδησης εμποδίων. Το Πρωτάθλημα Ελλάδος Ιππικής Αντοχής πραγματοποιήθηκε  στο Ράντσο Κιλκίς, 11 και 12 Ιουνίου 2022, με τη διοργάνωση του Ιππικού Ομίλου Κιλκίς και υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας. Σε αυτό συμμετείχαν περισσότεροι από 30 ιππείς & αμαζόνες από Ρόδο, Κέρκυρα, Κιλκίς, Αττική, Καβάλα, Θάσο, Σέρρες, Θεσσαλονίκη και άλλα μέρη της Ελλάδος. Παράλληλα με τον  αγώνα  πρωταθλήματος διεξήχθησαν επίσης και και οι κατηγορίες Β των 80χμ.,  Γ των 60χμ., Δ  & Δ ΠΑΙΔΩΝ των 40χμ. και Ε & Ε ΠΙΙ των 20χμ. 

Στα 80 χιλιόμετρα το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε η κερκυραία αμαζόνα Έλενα Τρικαλιώτη (φωτό με την βοηθό της Κατερίνα Μαλιάκη) με τον ίππο MILEFA, η οποία ως γνωστό στο παλμαρέ της έχει πλήθος πανελλήνιων  και διεθνών μεταλλίων και διακρίσεων. Να σημειωθεί ότι οι αγωνιζόμενοι ήρθαν αντιμέτωποι με την αντοχή τους, τις δύσκολες καιρικές συνθήκες και την κατάσταση του εδάφους λόγω της βροχής. Οι αθλητές διέσχισαν τη διαδρομή Ράντσου – Μεγάλης Βρύσης με αρκετές δυσκολίες στο αγώνισμα της ιππικής αντοχής λόγω του λασπώδους εδάφους που δημιούργησε η βροχή.

 

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!