Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ευκαιρίες σε Πρέμιερ & Ευρωλίγκα

Στην Πρέμιερ Λιγκ, προσοχή μας στρέφεται στο Λονδίνο, όπου η Τσέλσι υποδέχεται την Έβερτον. Παράλληλα, η «Διαβολοβδομάδα» στην Ευρωλίγκα συνεχίζεται, με τη Μακάμπι, του κόουτς Σφαιρόπουλου, να τίθεται αντιμέτωπη με την Εφές.

Τα πιο έγκυρα προγνωστικά μπάσκετ

  1. Τσέλσι – Έβερτον (21:45)

«Εφτάψυχη» η Τσέλσι κόντρα στη Λιντς, επικράτησε 3-2 με γκολ-πέναλτι του Ζορτζίνιο στο 90+4′. Έχει πέσει στην 3η θέση, απαγορεύονται οι απώλειες βαθμών αν θέλει να παραμείνει στο κυνήγι της Μάντσεστερ Σίτι. Σε κακή κατάσταση η Έβερτον, προέρχεται από ήττα 3-1 από την Κρίσταλ Πάλας. Βρίσκεται υπό πίεση ο κόουτς Μπενίτεθ, που έχει να αντιμετωπίσει και πολλές απουσίες απόψε (δείτε αναλυτικά εδώ).

➥Η Έβερτον δεν μπορεί να κοντράρει την Τσέλσι, ιδιαίτερα με τα αγωνιστικά νέα που έχει. Το combo του άσου με το Over 2,5 πληρώνει 1.80.

  1. Μακάμπι – Εφές (21:05)

Σε δεινή θέση βρίσκεται ο Σφαιρόπουλος μετά και την ήττα από τη Φενέρμπαχτσε, που ήταν η 5η συνεχόμενη στην Ευρωλίγκα. Εμφανώς ντεφορμέ η ισραηλινή ομάδα, δεν μπορεί να σηκώσει… κεφάλι. Μία… κρύο και μία… ζέστη είναι η φετινή Εφές. Κακή για ένα ημίχρονο κόντρα στην αδύναμη Μπασκόνια, εξαιρετική στο δεύτερο και έκανε το ρεκόρ της 7-8. 

➥Μεγάλη η πίεση της Μακάμπι για νίκη, θα πρέπει να παίξει άμυνα για να τα καταφέρει. Με τον ίδιο τρόπο πήρε τη νίκη η Εφές στο προηγούμενο ματς, εκεί θα στοχεύσει και απόψε. Επιλέγουμε το Under 162,5 πόντων σε απόδοση 1.92.

Διαβάστε περισσότερα προγνωστικά στο Foxbet.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις | 21+

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!