Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ

Κέρκυρα: Η Μ. Κυριακίδου καρέ χρυσών σε αγώνες κολύμβησης ΑμεΑ

Η 20χρονη φοιτήτρια του Ιονίου Πανεπιστημίου Μαρία Κυριακίδου δεν σταματά να διακρίνεται στους κολυμβητικούς αγώνες της κατηγορίας S7 ΑμεΑ.

Η αθλήτρια του Αθλητικού Συλλόγου ΑμεΑ “ΚΟΤΙΝΟΣ” Αλεξ/πολης κατέκτησε 4 χρυσά μετάλλια, επιτυγχάνοντας και δύο Πανελλήνια ρεκόρ στην κατηγορίας της, τους 2ους Διεθνείς αγώνες κολύμβησης ΑμεΑ “ΦΙΛΙΠΠΕΙΑ” 2023, που πραγματοποιήθηκαν το Σαββατοκύριακο 18-19 Φεβρουαρίου στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο Θεσ/κης.

Η Κυριακίδου, η οποία προπονείται στην Κέρκυρα, υπό την επίβλεψη του προπονητή του ΝΑΥΣΙΘΟΟΥ, Κώστα Τόμπρου κατέκτησε την πρώτη θέση στα 50μ και 100μ ελεύθερο καθώς και στα 50μ και 100μ ύπτιο, επιτυγχάνοντας δύο πανελλήνια ρεκόρ στα 50μ ελεύθερο και ύπτιο. Να σημειωθεί ότι στους αγώνες συμμετείχαν συνολικά 101 κολυμβητές, 80 άνδρες και 21 γυναίκες. Ο ΝΑΥΣΙΘΟΟΣ και ο προπονητής Κώστας Τόμπρος εξέδωσαν ανακοίνωση αποδίδοντας εύσημα και συγχαρητήρια στην Μαρία Κυριακίδου για τις επιτυχίες της.

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!