Quantcast
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ: Στα Ανάκτορα γιόρτασε η ΜΑΝΤΖΑΡΟΣ τη παγκόσμια ημέρα μουσικής (video-foto)

Απόψε, κάτω από τον έναστρο καλοκαιρινό ουρανό της Κέρκυρας, σε ένα θαυμάσιο σημείο της παλιάς μας πόλης, στα Ανάκτορα των Αρχαγγέλου Μιχαήλ και Αγίου Γεωργίου, το Μουσικό Σώμα της «Φιλαρμονικής Εταιρίας Μαντζαρος», γιόρτασε την παγκόσμια μέρα της μουσικής με τις πιο θαυμάσιες μουσικές μελωδίες. 


Υπό την διεύθυνση του αν. Αρχιμουσικού μας κ. Σπύρου Ρουβα, η «Μαντζαρος» έδωσε το πιο όμορφο «παρών» στην γιορτή της μουσικής. 


Η πιο συγκινητική στιγμή της συναυλίας ήταν όταν ο Αρχιμουσικός της ΦΕΜ και διακεκριμένος τρομπετίστας κ. Σωκράτης Ανθης, ερμήνευσε, ως εκτελεστής, τα πιο χαρακτηριστικά έργα του Μάνου Χατζιδακι, σε μια υπέροχη επιλογή.


Σύμφωνα με το δελτίο τύπου: Η «Μάντζαρος» και ο Αρχιμουσικός της κ. Σωκράτης Ανθης καθιέρωσαν, προ ετών, τον εορτασμό της παγκόσμιας ημέρας Μουσικής στην Κέρκυρα. Η «Μάντζαρος» συνεχίζει στο θεμέλιο που η ίδια έθεσε, ώστε να αποτελέσει η μέρα αυτή, τη μέρα γιορτής για ολόκληρο το νησί μας. 

 

Ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στους Αρχιμουσικούς μας, στους διδασκάλους μας και σε όλους τους μουσικούς μας για το υπέροχο αποτέλεσμα. 

Και του χρόνου να γιορτάσουμε τη μουσική ξανά με μουσική.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!