Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Κέρκυρα: Με επιτυχία το 20ο Κύπελλο Μπριτζ “Σταμάτης Αρβανιτάκης”

Ο Κερκυραϊκός Όμιλος Αγωνιστικού Μπριτζ (ΚΟΑΜ) διοργάνωσε , υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μπριτζ το 20ο Κύπελλο  “Σταμάτης Αρβανιτάκης”.  

Η διοργάνωση πραγματοποιείται από το 2002 προς τιμήν του εκλιπόντος προέδρου, που φέρει την επωνυμία του. Ο αγώνας διεξήχθη από 1-4 Δεκεμβρίου 2022 στο εντευκτήριο του ΚΟΑΜ.  Με ενημερωτικό δελτίο, ο Κερκυραϊκός Όμιλος αναφέρεται στα αποτελέσματα του αγώνα, ευχαριστώντας παράλληλα, όλους όσους συνετέλεσαν στην επιτυχία του :

H ανακοίνωση του ΚΟΑΜ

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 20ο Κύπελλο “Σταμάτης Αρβανιτάκης” την Κυριακή 4/12/2022!Όλα ξεκίνησαν την Πέμπτη 1/12 το βράδυ, όταν 8 ομάδες ρίχτηκαν σε ένα πλήρες Round Robin 2 ημερών και 8 διανομών ανά αγώνα. Ο αγώνας συνεχίστηκε το πρωινό του Σαββάτου, 3/12 και η λήξη βρήκε νικήτρια την ομάδα ΣΑΡΑΚΙΝΟΥ, στην οποία συμμετείχαν οι Κατερίνα Σαρακινού, Κωστής Κουτσάκος, Κώστας Άνθης και Βασίλης Τσάμης. Το έπαθλο 1ης ομάδας 1-9, κατέκτησε η ομάδα ΔΟΪΚΑΣ, στην οποία συμμετείχαν οι Σταμάτης Δόικας, Κώστας Κωνστάντης, Ισμήνη Τόλη και Γιάννης Κόντης. Το “κυρίως πιάτο”, ο αγώνας ζευγών, ξεκίνησε το βράδυ της Παρασκευής 2/12, όταν 10 ζεύγη Όπεν και 6 ζεύγη 1-9 συμμετείχαν σε έναν ενιαίο αγώνα Ζευγών Stratified, ο οποίος διεξήχθη σε 3 ημερίδες των 25 διανομών και οι συμμετέχοντες αντιμετώπισαν όλους τους αντιπάλους στη διάρκεια του τριημέρου, σε γύρους των 5 διανομών. Την πρώτη ημερίδα κέρδισε το ζεύγος Αλαμάνος Τόκλης και Ανδρέας Καραμάνος. Την δεύτερη ημερίδα  κέρδισαν οι Χρήστος Σκούρτης και Σπύρος Κοτινάς, ενώ την 3η Ημερίδα κέρδισαν οι Λυδία Μανούση και Νίκος Κονταξής. Το τέλος του αγώνα, βρήκε τους Αλέξανδρο Διαβάτη και Σπύρο Τζώρα να κερδίζουν το έπαθλο 1-6, τις Ιωάννα Κάντα και Αντζουλέτα Κάντα να κερδίζουν το έπαθλο 1-9, τον Κώστα Κουτσάκο και την Κατερίνα Σαρακινού να παίρνουν την 3η θέση Όπεν, τους  Χρήστο Σκούρτη και Σπύρο Κοτινά να παίρνουν τη 2η και τους Τόκλη Αλαμάνο και Ανδρέα Καραμάνο να κερδίζουν τον αγώνα. Οι τελευταίοι, παρέλαβαν και το Κύπελλο Σταμάτης Αρβανιτάκης, το οποίο απονέμεται στο 1ο ζεύγος που αποτελείται αμιγώς από αθλητές του ΚΟΑΜ.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα:

1) Την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, η οποία επιχορήγησε το Πρωτάθλημα και συνέβαλε τα μέγιστα ώστε οι συμμετέχοντες να έχουν τις καλύτερες εντυπώσεις.

2) Τη ΓΓ της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μπριτζ κυρία Λυδία Μανούση και το συμπαίκτη της Νίκο Κονταξή καθώς και τους Παππά Αλέξανδρο και Κουλοβασίλη Σπυριδούλα οι οποίοι κατοικούν στην Αθήνα και μας τίμησαν με την παρουσία τους.

3) Το φωτογράφο μας, Θάνο Μεταλληνό για την άψογη δουλειά του.

4) Όλους ανεξαιρέτως τους συμμετέχοντες για τη συμμετοχή τους.

Σας περιμένουμε το 2023 για το Περιφερειακό Πρωτάθλημα ΒΔ Ελλάδας το οποίο θα έχει εορταστικό χαρακτήρα καθώς ο ΚΟΑΜ θα συμπληρώνει 30 χρόνια ζωής!

 

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!