Quantcast
SLIDERΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Κέρκυρα: Με κέφι και χαρά η “Xmas” συναυλία της μπαντίνας της «ΜΑΝΤΖΑΡΟΣ»

Πραγματοποιήθηκε απόψε στο Δημοτικό Θέατρο Κερκυρας, με επιτυχία και εορταστική διάθεση, η καθιερωμένη Χριστουγεννιάτικη Συναυλία της Μπαντίνας της «Φιλαρμονικής Εταιρίας Μαντζαρος», υπό τη μουσική διεύθυνση του αν. Αρχιμουσικού της ΦΕΜ κ. Σπύρου Ρουβα. 

Στην Συναυλία ακούστηκαν γνωστά μουσικά έργα που μας έκαναν να ζήσουμε και να απολαύσουμε το ξεχωριστό  εορταστικό κλίμα των ημερών, ενώ κάποια μουσικοθεατρικά και χορευτικά δρώμενα και εκπλήξεις, μας έκαναν να διασκεδάσουμε και να μαγευτούμε από το πνεύμα των Χριστουγέννων. 

Η διοίκηση της φιλαρμονικής  ευχαριστεί ιδιαίτερα για την συμμετοχή τους, τους σολίστες: Κωστα Κωστούλα (βιολί), Χρήστο Ζαχο (λαούτο), Διονυση Γιαννοπουλο και Ευγενία Νίκα, τους διακεκριμένους Κερκυραίους βαρύτονους: Παντελη Κοντο, Ανδρεα Γκουση και Σωτήρη Τριαντη, την χορευτική ομάδα του «Λυκείου Ελληνίδων Κέρκυρας» και τους ηθοποιούς Χρήστο Μπογδάνο και Άγγελο Προβατά.

«Θελουμε θερμά να ευχαριστήσουμε τους μικρούς και μεγαλύτερους μουσικούς της Μπαντινας μας, τους γονείς τους που μας εμπιστεύονται τα παιδιά τους για τέτοιους όμορφους σκοπούς, τον Μαέστρο της Μπαντινας μας κ. Σπυρο Ρουβα και το Κερκυραϊκό κοινό που για ακόμα μια φορά μας εμπιστεύθηκε και έδωσε το «παρών». 

Ευχόμαστε σε όλους χρόνια πολλά, καλές γιορτές και καλή χρόνια με υγεία και δίνουμε ραντεβού να βρεθούμε με την Μπαντινα μας ξανά του χρόνου, την ίδια μέρα, να περάσουμε όμορφα και να διασκεδάσουμε»

 

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!