Quantcast
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΤΟΠΙΚΑ

Κέρκυρα: Με τη Μερόπή Υδραίου υποψήφια η Ναταλία Ορφανουδάκη

‘’ Η Ναταλία Ορφανουδάκη, της ευαισθησίας και της κοινωνικής προσφοράς, ενώνει τις δυνάμεις της με τη Μερόπη Υδραίου.’’

Από το Γραφείο Τύπου της παράταξης “Κερκυραίων Δήμος” με επικεφαλής τη Μερόπη Υδραίου, δόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Μια νέα και καταξιωμένη επιστήμων, η δικηγόρος Ναταλια Π. Ορφανουδακη, μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Κέρκυρας και δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω, θα είναι υποψήφια με τη Μερόπη Υδραίου στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου.

Η Ναταλία Ορφανουδάκη, πέρα από καταξιωμένη δικηγόρος, διακρίνεται από ένα υψηλό αίσθημα κοινωνικής ευθύνης και ευαισθησίας.

Ως δικηγόρος έχει υπερασπιστεί, με ξεχωριστή επιτυχία, τα δικαιώματα των δανειοληπτών απέναντι σε funds και πλειστηριασμούς.

Το αίσθημα της κοινωνικής προσφοράς που την χαρακτηρίζει, την οδήγησε στο να αποδεχθεί την πρόταση της Μερόπης Υδραίου και να συμμετέχει στη νέα προσπάθεια της Δημάρχου για την Κέρκυρα του 2028.

Την Κέρκυρα που θα είναι πιο όμορφη, πιο ανθρώπινη.

‘’ Συμμετέχω με όλη μου την ψυχή σε αυτή την προσπάθεια. Πιστεύω σε αυτή την προσπάθεια, στο πρόγραμμα της Μερόπης Υδραίου που έχει να παρουσιάσει έργο, απέδειξε ότι έχει σχέδιο αλλά και θέληση.

Η Κέρκυρα πρέπει να κινηθεί με άλλες ταχύτητες. Όλοι μαζί, κινητοποιώντας τις πιο ικανές και δημιουργικές δυνάμεις αυτού του τόπου, με ενότητα και χωρίς οξύτητα και εντάσεις, μπορούμε να πετύχουμε πολλά.’’ τονίζει η Ναταλία Ορφανουδάκη.

Η Μερόπη Υδραίου αναφέρει:

‘’ Άνθρωποι σαν τη Ναταλία Ορφανουδάκη είναι σημαντικό να διεκδικούν την ψήφο των πολιτών, να ενδιαφέρονται για τα κοινά αλλά και για τον απλό άνθρωπο. Με θετική σκέψη, συγκρότηση, σοβαρότητα αλλά και όραμα για τον τόπο μας.

Καλωσορίζουμε τη Ναταλία στην κοινή μας προσπάθεια, στην παράταξη που εκφράζει την Κέρκυρα του 2028.’’

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!