Quantcast
SLIDERΤΟΠΙΚΑΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Κέρκυρα: Με +8% στις αφίξεις εξωτερικού κλείνει ο Ιούνιος στο αεροδρόμιο

Με θετικό πρόσημο +8% στις πτήσεις εξωτερικού προς το αεροδρόμιο της Κέρκυρας κλείνει αύριο ο Ιούνιος.
Αναλυτικά, όπως ενημέρωσε ο πρόεδρος του συλλόγου εργαζομένων ΥΠΑ Δ. Ρούσσος :Συνολικά 1977 εμπορικές πτήσεις εξωτερικού συμπεριλαμβανομένων τών αυριανών 78, σημειώνουν αύξηση κατά 150 πτήσεις, σε σχέση με τον Ιούνιο 2022 όπου μετρήθηκαν 1827.
Η πρωτιά παραμένει στους Βρετανούς με 698 πτήσεις(+98πτήσεις), με διαφορά απο τους Γερμανούς , που ακολουθούν δεύτεροι με 363(+22 πτήσεις). Στη 3η θέση η Ιταλία με 182, στην 4η η Πολωνία με 138, ενώ η 5άδα κλείνει με την Τσεχία με 91 πτήσεις. Η Γαλλία που σημειώνει μικρή μείωση κατά 15 πτήσεις βρίσκεται στην 6η θέση με 77, στην 7η η Αυστρία με 44, 8η το βέλγιο με 43, 9η το Ισραήλ με αύξηση κατά 15 πτήσεις φτάνοντας τις 41 και στη 10η θέση η Ουγγαρία και η Ρουμανία με 37 πτήσεις.
__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!