Quantcast
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΤΟΠΙΚΑ

Κέρκυρα: Να συνεδριάσει το Δημοτικό Συμβούλιο στους Οθωνούς προτείνει ο Γ. Καλούδης

Την προ τριετίας πρόταση του επαναφέρει ο δημοτικός σύμβουλος – επικεφαλής παράταξης Γιώργος Καλούδης, ο οποίος ζητά να συνεδριάσει το σώμα στους Οθωνούς. η πρόταση προς τη δήμαρχο και τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου:

 

ΠΡΟΣ

  1)Τη Δήμαρχο Κερκυραίων κ. Μερόπη Υδραίου,

   2)Πρόεδρο του  Δημοτικού   Συμβουλίου κ.  Δημ.  Μεταλληνό

Κέρκυρα  22-8- 2022

 

   Κυρία Δήμαρχε, κύριε Πρόεδρε,

  Είχαμε ξαναπροτείνει στο Δημοτικό Συμβούλιο προ 3 ετών περίπου να συνεδριάσει για λόγους ουσίας αλλά και συμβολικούς στους Οθωνούς το Βορειοδυτικότερο άκρο της πατρίδας μας, θέμα που επί της αρχής έγινε δεκτό αλλά δεν υλοποιήθηκε.

  Ξαναθέτουμε το θέμα στην επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Ο καταλληλότερος χρόνος είναι το 1ο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου 2022. Να προσκληθούν στη συνεδρίαση οι Πρόεδροι και τα Τοπικά Συμβούλια των τριών Νησιών μας Οθωνών, Ερείκουσας και Μαθρακίου για να  θέσουν τα προβλήματά τους προς το Συμβούλιο.

 

Ο Επικεφαλής της Παράταξης   «Πρώτα η Κέρκυρα»

Γιώργος  Ν.  Καλούδης

Δικηγόρος στον Άρειο Πάγο και το ΣτΕ

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!