Quantcast
ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑ

Κέρκυρα: Ξανά άγονος ο διαγωνισμός για το καΐκι στο Βίδο – Μονόδρομος η απευθείας ανάθεση

Συνεδρίασε η Επιτροπή εκμισθώσεων και δημοπρασιών του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας & Διαποντίων στο πλαίσιο της οποίας έγινε η δημοπρασία (ξανά) για το καΐκι του Βίδο. Ωστόσο η διαγωνιστική διαδικασία απέβη εκ νέου άγονη.

Μονόδρομος είναι ο ορισμός από την Οικονομική Επιτροπή, των όρων για την απευθείας ανάθεση.

Την εξέλιξη σχολίασε ο δημοτικός σύμβουλος του συνδυασμού «Κέρκυρα να ζεις» Βασίλης Σπάτουλας με ανάρτηση του στην προσωπική του σελίδα στο facebook. Βάσει αυτής: «Άγονη και η δεύτερη δημοπρασία για το περιβόητο πια καραβάκι του Βίδο. Και τώρα κλασσικά θα πληρώσουμε. Έτσι είναι. Όταν καίγεσαι σε πιάνουν από το λαιμό. Εκεί λοιπόν που θα παίρναμε και 100 ολόκληρα ευρώ θα δώσουμε πάλι καμιά 30αρια χιλιάρικα. Το ξέρουμε το σενάριο από πέρυσι. Με τόσα που έχουμε πληρώσει (επισκευές, απευθείας αναθέσεις κτλ)ας το δουλέψει ο Δήμος όπως έχουν προτείνει αρκετοί να τελειώνουμε».

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!