Quantcast
SLIDERΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑ

Κέρκυρα: Ξανά στη γραμμή για τα Ιόνια από 24/04 το Lefkada Palace – Τα δρομολόγια

Νωρίτερα αρχίζουν φέτος τα δρομολόγια του πλοίου Lefkada Palace που ενώνει τη θερινή περίοδο τα Ιόνια Νησιά από το βορρά μέχρι το νότο.

Στις 24 Απριλίου θα ξεκινήσουν φέτος τα δρομολόγια για τα Ιόνια νησιά, αμέσως μετά το Πάσχα. Το εν λόγω πλοίο θα εκτελεί και φέτος τρεις φορές την εβδομάδα την επιδοτούμενη γραμμή Κέρκυρα – Παξοί – Λευκάδα – Μεγανήσι – Πισαετός Ιθάκης – Σάμη Κεφαλονιάς – Ζάκυνθος με επιστροφή. ] Το σκάφος αποτελεί ιδιοκτησία της ναυτιλιακής εταιρείας Seven Islands που ελέγχεται από τα δύο αδέρφια Κώστα και ο Σπύρο Κτενά και η οποία δραστηριοποιείται σε Λευκάδα, Ζάκυνθο, Κεφαλλονιά, Ιθάκη και Παξούς. Τα υπόλοιπα σκάφη είναι τα “Makedonia Palace”, “Ikaros Palace”, “Ionian Sun”, “Πριγκίπισα Ιονίου”, “Δελφινι 1” και το “Μαρία”. Το Lefkada Palace κατασκευάστηκε το 2021. Έχει μήκος 26 μέτρα, έχει δύο κύριους κινητήρες που παρέχουν συνολικά 360 ίππους και ταχύτητα 20 κόμβων και έχει τη δυνατότητα να μεταφέρει 200 επιβάτες με ασφάλεια. Πληροί τις τελευταίες E.U. οδηγίες για κατασκευές σκαφών και ως αποτέλεσμα εκατοντάδες επιβάτες απολαμβάνουν τις καθημερινές κρουαζιέρες τους από τη Λευκάδα στην Πάργα, τους Παξούς, τους Αντίπαξους.

*kefaloniapress

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!