Quantcast
SLIDERΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑ

Κέρκυρα: Δυο βραβεία για το Starenio και για την vegan πίτα – μουσακά

Την Τετάρτη 01 Φεβρουαρίου, στο Radisson Blu Park Hotel, πραγματοποιήθηκε η Τελετή Απονομής των Bakery Awards 2023 και των Vegan Awards 2023. 
Τα Bakery and Vegan Awards 2023 είναι τα βραβεία που διοργανώθηκαν στην Ελλάδα από την BOUSSIAS events με στόχο να αναδείξουν και να επιβραβεύσουν την αριστεία και την καινοτομία σε προϊόντα, υπηρεσίες και καταστήματα που σχετίζονται με την αρτοποιία και αντίστοιχα προάγουν το vegan lifestyle.
Συνολικά, διακρίθηκαν 21 εταιρείες από ένα ευρύ φάσμα επιχειρηματικής δραστηριότητας πάνω σε όλες τις κατηγορίες των βραβείων. Mεταξύ των επιχειρήσεων που έλαβαν μέρος ήταν και το Starenio, μια αγαπημένη Κερκυραϊκή επιχείρηση. Ο παραδοσιακός φούρνος «Starenio» βραβεύτηκε για δεύτερη χρονιά στα Bakery Awards 2023 στην κατηγορία «Ανεξάρτητοι Φούρνοι» και για τρίτη συνεχή χρονιά στα Vegan Awards 2023 για την νέα χειροποίητη vegan πίτα «μουσακάς».
Η βράβευση αυτή επιβεβαιώνει την υψηλή ποιότητα και την ποικιλία προϊόντων που προσφέρει το Starenio, καθώς και τη δέσμευσή του για την προώθηση της ποιοτικής και υγιεινής διατροφής με την χρήση επιλεγμένων, φρέσκων υλικών από ντόπιους παραγωγούς. Τα βραβεία αυτά συμβάλλουν και στην ανάδειξη του νησιού μας ως προορισμό υψηλού γαστρονομικού επιπέδου και αποτελούν κίνητρο για δημιουργικότητα και καινοτομία σε ακόμη περισσότερες επιχειρήσεις του τόπου μας. Από το 1994 έως και σήμερα στο Starenio θα βρείτε ποιοτικά, χειροποίητα και γευστικά προϊόντα, αλλά και πολλές vegan επιλογές. Καθημερινά ανάμεσα στις τόσες νόστιμες λιχουδιές του Starenio, σερβίρουν φρεσκοκομμένο καφέ, πλούσιο πρωινό και φυσικά το αγαπημένο σε όλους brunch, σε ένα από τα πιό όμορφα καντούνια του νησιού.
Όλα τα προϊόντα του βασίζονται στην εποχικότητα της πρώτης ύλης, γι’ αυτό κάθε εποχή θα βρείτε διαφορετικές γεύσεις. Με αυτόν τον τρόπο το Starenio προσφέρει πάντα ποιοτικά και γευστικά προϊόντα.

 

 

Πηγή: corfuland

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!