Quantcast
ΚΑΙΡΟΣΤΟΠΙΚΑ

Κέρκυρα: Ο καιρός στο Βόρειο Ιόνιο τη νέα εβδομάδα

Για την πρόγνωση του καιρού στο Βόρειο Ιόνιο και την Κέρκυρα τη νέα εβδομάδα, ενημερώνει η διαδικτυακή σελίδα «Ο καιρός στη Κέρκυρα». Έτσι, σύμφωνα με τη  πρόγνωση: 

Περισσότερο άστατες αναμένονται οι συνθήκες τη νέα εβδομάδα στην Κέρκυρα με σταδιακή πτώση της θερμοκρασίας. Άγνωστο ακόμη, αν θα σημειωθούν αξιόλογες βροχοπτώσεις με το “καλημέρα” του Οκτώβρη. Η ζέστη του τελευταίου διημέρου κορυφώνεται αύριο Δευτέρα 27/9, με θερμοκρασίες το μεσημέρι στους 27-29°C κατά μέσο όρο, που τοπικά θα φτάσουν και τους 30-31°C. O καιρός αναμένεται αίθριος με λίγες νεφώσεις μόνο προς το βράδυ.

Το διήμερο Τρίτη-Τετάρτη 28-29/9, οι νεφώσεις θα γίνουν περισσότερες και κατά διαστήματα θα πυκνώνουν, αφήνοντας τοπικά στην Κέρκυρα κάποια ψιχαλίσματα (φυσικά τίποτα το αξιόλογο). Και τα δύο αυτά 24ωρα θα έχουμε και κάποια ανοίγματα του καιρού κατά περιόδους. Η θερμοκρασία σε σταδιακή πτώση (26-28°C την Τρίτη, λίγο χαμηλότερα την Τετάρτη).

Ερωτηματικό αποτελεί η εξέλιξη του καιρού από την Πέμπτη 30/9 και ύστερα.
Μια διαταραχή από την Ιταλία δείχνει να πλησιάζει την δυτική Ελλάδα, όμως ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει αν θα δώσει αξιόλογες βροχοπτώσεις ή απλά άστατο καιρό με λίγα φαινόμενα.
Πάντως, η θερμοκρασία θα σημειώσει περαιτέρω πτώση την Πέμπτη και την Παρασκευή, όπου θα επανέλθει σε επίπεδα φυσιολογικά ή ελαφρώς χαμηλότερα για την εποχή.

Όλη τη νέα εβδομάδα δεν φαίνεται κανένα πρόβλημα με τους ανέμους, οι οποίοι θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις και θα έχουν ασθενείς εντάσεις γενικά».

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!