Quantcast
SLIDERΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΤΟΠΙΚΑ

Κέρκυρα: Παρίσταναν αντιδήμαρχο για να εξαπατήσουν καταστηματάρχες

Από το Δήμο Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων  ανακοινώνεται ότι υπήρξε υπόθεση τηλεφωνικης απάτης από αγνώστους σε βάρος καταστηματαρχών που προσποιήθηκαν τον αντιδήμαρχο Γ. Παντελιό.

 Η ανακοίνωση του δήμου:

“ Εφιστούμε την προσοχή του κοινού, καθόσον εμφανίστηκαν άγνωστοι οι οποίοι προσποιούμενοι αιρετό όργανο του Δήμου μας (Αντιδήμαρχο Οικονομικών κ. Παντελιό), επιχείρησαν να εξαπατήσουν καταστηματάρχες της πόλης μας, σχετικά με  παραγγελίες προμήθειας αγαθών και υπηρεσιών, δήθεν για λογαριασμό του Δήμου.

Παρακαλούμε τους εμπόρους και καταστηματάρχες να μη λαμβάνουν  υπόψη τους τέτοιου είδους παραγγελίες και να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, καταγγέλλοντας στις αρμόδιες αρχές κάθε σχετικό περιστατικό.

Τέλος επισημαίνουμε, ότι η προμήθεια αγαθών και υπηρεσιών για το Δήμο μας, πραγματοποιείται πάντοτε με την τήρηση των ειδικών νόμιμων διαδικασιών και ποτέ προφορικά”.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!