Quantcast
ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑ

Κέρκυρα: Παρουσία της Ζαχαράκη τα εγκαίνια του Angsana Corfu Resort & Spa (pics )

Το πρώτο ξενοδοχείο της Banyan Tree Hotels & Resorts στην Ευρώπη εγκαινιάστηκε απόψε  το βράδυ στην Κέρκυρα, από την υφυπουργό Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη και όχι από τον ΥΠΕΞ Νίκο Δένδια όπως αρχικώς είχε ανακοινωθεί, καθώς δεν κατάφερε τελικώς να είναι παρών.

Προκειται για το πρώην ξενοδοχείο San Stefano, το οποίο ανακαινίστηκε ριζικά και μετατράπηκε σε ένα πολυτελέστατο  resort με το οποίοι συνεργάζεται ο γνωστός Κερκυραίος σεφ Έκτορας Μποντρίνι.

Την κορδέλα των εγκαινίων έκοψε η κα. Ζαχαράκη.

Παροντες πολλοί Κερκυραίοι κατόπιν πρόσκλησης,  εκπρόσωποι από πολλούς επαγγελματικούς κλάδους του Τουρισμού, πολιτικοί, εκπρόσωποι των τοπικών αρχών καθώς και οι βουλευτές Στ. Γκίκας (ΝΔ) και Δ. Μπιάγκης (ΚΙΝΑΛ), η περιφερειάρχης Ρόδη Κράτσα, η δήμαρχος Κεντρικής  Κέρκυρας Μερόπη Υδραίου, ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ (πρώην ΝΟΔΕ) Γ. Κοντός, στελέχη κομμάτων κ.α.

Το ξενοδοχείο 

Το Angsana Corfu απλώνεται σε μια έκταση 210 στρεμμάτων και αποτελείται από 159 δωμάτια και σουίτες καθώς και 37 pool villas με θέα στη θάλασσα, χτισμένες αμφιθεατρικά στον λόφο.

Στις πολυτελείς εγκαταστάσεις του συμπεριλαμβάνονται επίσης 10 εστιατόρια και lounge bars, εσωτερική πισίνα και εξωτερική infinity pool, τo Rangers’ Club ένας πραγματικός παιδότοπος με πισίνα και σπιτάκι με δραστηριότητες για τους μικρούς φίλους του resort, ιδιωτική παραλία, τo Angsana Spa με 11 δωμάτια θεραπείας και θέα τη θάλασσα, το υπερσύγχρονο γυμναστήριο Angsana Gym, το Angsana Gallery με αντικείμενα Τέχνης, καθώς και το Amalia Hall, τον ειδικό συνεδριακό χώρο, για εταιρικές και κοινωνικές εκδηλώσεις.

Συνδυάζοντας στοιχεία από την κουλτούρα και την ιστορική αρχιτεκτονική της Κέρκυρας με τη φιλοσοφία του brand Angsana, το Angsana Corfu αποτελεί ιδανική επιλογή για ζευγάρια, οικογένειες και παρέες προσδίδοντας μια ευχάριστη και περιπετειώδη διάσταση σε κάθε ταξίδι.

Να σημειωθεί πως λειτουργεί ήδη ένα μήνα.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!