Quantcast
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΤΟΠΙΚΑ

Κέρκυρα: Περιοδεία της ΛΑΣΥ στο Μάρμαρο και ομιλία στους Γιαννάδες

Περιοδεία στην περιοχή της Δημοτικής Ενότητας Παρελίων πραγματοποίησε κλιμάκιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης». Πιο συγκεκριμένα, έγινε περιοδεία στο Μάρμαρο και στη συνέχεια περιοδεία και ομιλία στην κεντρική πλατεία των Γιαννάδων, με επικεφαλής την Αλεξάνδρα Μπαλού, υποψήφια Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων και τον Γιάννη Μπορμπότη, υποψήφιο Δήμαρχο Κεντρικής Κέρκυρας & Διαποντίων Νήσων.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση:

Οι ομιλητές αναφέρθηκαν στην ανάγκη να ενισχυθεί το ρεύμα της αμφισβήτησης απέναντι στην εφαρμοζόμενη πολιτική και στο επίπεδο της τοπικής διοίκησης. Περιφέρεια και Δήμος υλοποιούν την κυβερνητική πολιτική, συμφωνώντας με την υποχρηματοδότηση, την υποστελέχωση, τις ιδιωτικοποιήσεις, τον προσανατολισμό των οικονομικών πόρων προς όφελος των μεγάλων επιχειρηματιών, των πολυεθνικών ομίλων και των επενδυτών.    

Την ίδια ώρα που εκατομμύρια ευρώ προσφέρονται σε ομίλους, στο όνομα της ανάπτυξης, τα χωριά αντιμετωπίζουν τεράστια ζητήματα όχι μόνο υποδομών αλλά και καθημερινότητας, που δεν ταιριάζει στην εποχή μας που χαρακτηρίζεται από τεράστια εξέλιξη σε όλους τους τομείς της τεχνολογίας και της επιστήμης.

Διαβάστε ακόμη: Κέρκυρα: Την Τρίτη η κεντρική πολιτική συγκέντρωση της ΛΑΣΥ Κεντρικού Δήμου και Περιφέρειας

Οι εκλογές στις 8 Οκτώβρη αποτελούν μία πραγματική επιλογή ελπίδας για να δυναμώσουν αποφασιστικά τα ψηφοδέλτια της «Λαϊκής Συσπείρωσης», που στηρίζει το ΚΚΕ, να εκλεγούν ακόμη περισσότεροι Δήμαρχοι, Δημοτικοί, Τοπικοί και Περιφερειακοί σύμβουλοι που θα σταθούν, όπως έκαναν και πριν, στο πλευρό του λαού.

Είναι ευκαιρία να αποδυναμωθούν τα ψηφοδέλτια που στηρίζονται με τον έναν ή τον άλλο τρόπο από ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ και που όλα αυτά τα χρόνια έχουν κυβερνήσει και μας έχουν φτάσει στη σημερινή κατάσταση. Σήμερα όλοι αυτοί θέλουν να εμφανίζονται σαν «αχρωμάτιστοι» και «ανεξάρτητοι», προσπαθώντας να μπερδέψουν. Εμφανίζονται ως «αυτοδιοικητικοί», που ενδιαφέρονται «για το καλό του τόπου» ενώ ταυτόχρονα είναι δεσμευμένοι από τις πολιτικές που συνεχώς δυσκολεύουν τις ζωές μας.

Δίνουμε τη μάχη για την πρωτιά και στους Γιαννάδες με υποψήφιους τοπικούς συμβούλους τους:

ΑΓΑΘΟ ΛΕΩΝΙΔΑ

ΚΟΣΚΙΝΑ ΝΙΚΟ (ΠΑΣΑ)

ΚΟΥΣΟΥΝΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ (ΒΡΙΟΤΣΗ)

ΚΟΥΣΟΥΝΗ ΣΠΥΡΟ (ΤΑΚΟ)

ΠΑΠΑΔΑΤΟ ΧΡΗΣΤΟ

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!