Quantcast
ΚΑΙΡΟΣΤΟΠΙΚΑ

Κέρκυρα: Ποιες οι αλλαγές του καιρού το Σ/Κ

Πρόσκαιρη αλλαγή θα παρουσιάσουν οι καιρικές συνθήκες στο βόρειο Ιόνιο το προσεχές 24ωρο.

Συνφωνα με την ανάρτηση στην σελίδα «Ο καιρός στην Κέρκυρα» τις επόμενες ώρες αναμένεται να πυκνώσουν σταδιακά οι νεφώσεις. Προς τα μεσάνυχτα θα ξεκινήσουν να εκδηλώνονται στο νομό κάποια τοπικά ψιχαλίσματα.  Γενικά αναμένονται ασθενείς βροχοπτώσεις μέσα στη νύχτα και τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου, οι οποίες τοπικά ενδέχεται να αποκτούν κάποια ένταση.  Ο καιρός θα παρουσιάσει βελτίωση σταδιακά από τις πρωινές-προμεσημβρινές ώρες.  Με καλό καιρό θα κυλήσει και η Κυριακή. Οι άνεμοι νοτιάδες απόψε και αύριο το πρωί, χωρίς να δημιουργούν κανένα απολύτως πρόβλημα, αφού οι εντάσεις θα είναι στα 3-4 μποφόρ (τοπικά στα παραθαλάσσια θα έχει και ενα 5αρακι κατά διαστήματα). 

Από το μεσημέρι του Σαββάτου οι άνεμοι θα γίνουν βορειοδυτικοί με παρόμοιες εντάσεις.
Ασθενείς άνεμοι διαφόρων διευθύνσεων την Κυριακή.

Η θερμοκρασία σε σταθερά επίπεδα, γενικά μη αισθητά σκαμπανεβάσματα στον υδράργυρο το Σαββατοκύριακο.

Για τη νέα εβδομάδα και πάλι δεν φαίνεται κάποια αξιόλογη κακοκαιρία, βέβαια ο καιρός πιθανώς θα είναι περισσότερο άστατος σε σχέση με την εβδομάδα που μας πέρασε. 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!