Quantcast
ΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑ

Κέρκυρα: Πρόστιμο σε καλλιτέχνη του δρόμου για μη χρήση μάσκας από αστυνομικό χωρίς μάσκα, καταγγέλλει το ΜέΡΑ25: “Είναι τρομοκρατία” (vid)

Την ακύρωση όλων των βεβαιωμένων προστίμων από πλευράς αστυνομίας, που αφορούν σε παραβάσεις μέτρων κατά της πανδημίας, ζητα το μέλος της Οργάνωσης Βάσης του ΜέΡΑ 25 Κέρκυρας Βασίλης Καββαδίας, με αφορμή πρόσφατο περιστατικό βεβαίωσης προστίμου καλλιτέχνη του δρόμου. Όπως δήλωσε ο κ. Καββαδίας, αστυνομικοί βεβαίωσαν 300 ευρώ πρόστιμο σε καλλιτέχνη του δρόμου, ο οποίος τραγουδούσε. Μάλιστα, ο ένας εκ των αστυνομικών, δεν φορούσε μάσκα, κάτι που παρατήρησε πολίτης και μάλιστα διαμαρτυρήθηκε γι’ αυτό. Γι αυτήν την καταγγελία, μέλη της οργάνωσης του κόμματος διαμαρτυρήθηκαν στην Αστυνομική Διεύθυνση Κέρκυρας.

Στο πλαίσιο της συνέντευξης που παραχώρησε στα τοπικά Μέσα Ενημέρωση, ο κ. Καββαδίας δήλωσε  “Αυτή τη στιγμή η κυβέρνηση, μέσω της αστυνομίας, κατατρομοκρατεί οποιονδήποτε και οποιοδήποτε λόγο, είτε υπάρχει είτε δεν υπάρχει. Μην ξεχνάμε τρομοκρατία δεν είναι μόνο σε πλακώνουνε στο ξύλο με τα ρόπαλα οι αστυνομικοί. Είναι να σου ρίχνουν 300 ευρώ πρόστιμο, είναι να μην έχεις δουλειά, να απολύεσαι κ.α.  Αυτό που ζητάμε σαν κόμμα είναι να αρθούν όλα τα πρόστιμα που έχουν βεβαιωθεί κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Πρέπει να σταματήσει η εργαλειοποίηση της πανδημίας για να τσακίσουν ένα λαό, πρέπει να σταματήσει”

 

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΧΟΝΔΡΟΓΙΑΝΝΗ

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!